Stonehearth Tanıtım - #1

DRAGON19052

Zombi Katili
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
15
Puanları
200
Giriş

Merhaba arkadaşlar ben BerkayKBL, bu konumda en sevdiğim oyunlardan biri olan Stonehearth oyunu hakkında sizlere bilgi vereceğim. Eğer tanıtım konumu severseniz oynadığım diğer oyunlar hakkında bilgi vermeye devam ediceğim.

Oyun Hakkında Bilgi

Stonehearth oyununun türü, çoğunlukla şehir kurma olmakla beraber hayatta kalma, savaş türlerini de barındırmaktadır. Oyun bu yıl içerisine kadar tek oyunculu oynanırken güncelleme ile çoklu oyuncu modu eklenmiştir. Oyunda hayatta kalma derken, ara sıra sizlere yaratıklar tarafından baskın yapılacaktır ve karakterlerinize saldıracaktır. Onlardan savunmak için surlar ve savaşçı karakterler yapabilirsiniz. Bu yaratıkların lideri sizleri tehdit edicek, sizlerden eşya isteyecektir. Verirseniz onlar daha çok gelişecek, vermezseniz size savaş açıcaktır.

Oyunda yeni kayıt oluşturduğunuz zaman öncelikle sizden krallık türünüzü seçmenizi isteyecek, bunlar "Raya'nın Çocukları" ve "Yükseliş". Sonra biyom seçmenizi isteyecektir, bunlar "Ilıman" ve "Çöl". Sonra sizden zorluk türünü seçmenizi isteyecektir, bunlar "Barışçıl", "Orta" ve "Zor".
Ufak bir geçişten sonra size 7 tane karakter verecektir, bunları isteğinize göre ayarlayabilir, rastgele karakter çekebilir veya olduğu gibi bırakabilirsiniz. Karakterleri ayarladıktan sonra size 3 tane başlangıç malzemelerinden birini seçmenizi isteyecektir, bunlar "Günlerce Yemek", "Ticari Karavan" ve "Para Tüm Problemleri Çözer". Bundan sonra harita seçme yeri gelecektir, burada ya verilen haritadan istediğiniz yeri seçebilir ya da yeni harita çekip oradan seçebilirsiniz.

Ve artık oyuna başlayabiliriz. Oyuna başlamadan ömceki son iş, haritadan seçtiğiniz bölgeden bir yer seçip krallığınızı orada başlatmaktır.
Seçtik ve artık oyuna tam mânası ile başlayabiliriz. Oyunu oynarken yandaki ağaçları kırarak odun elde edebilir, böğürtlenleri toplayarak yemek elde edebilir, taşları kırarak maden elde edebiliriz. Böğürtlenleri krallığınızın yanına taşıyarak çok uzağa gitmemiş olursunuz.

Tanıtım şu anlık bu kadar 2. bölümü çıktığı zaman aşağı ekleyeceğim. Diğer bölümde ise nasıl eşya, ev yapacağımızı anlatacağım.

Oyundan Görseller
[Çoğu resmi ya oyunun kendi sitesinden aldım ya da bu oyunu oynamış Youtuberlerin videolarından]

map-1024x576.jpg


Harita Seçim Menüsü

Screenshot_20190922-092915_YouTube.jpg


Krallığınızın Yerini Seçme

Screenshot_20190922-092810_YouTube.jpg


Krallık Türünüzü Seçme Menüsü

Screenshot_20190922-092827_YouTube.jpg


Biyom Seçme Menüsü

Screenshot_20190922-093041_YouTube.jpg


Başlangıç Malzemeleri Seçme Menüsü

Screenshot_20190922-092840_YouTube.jpg


Zorluk Modu Seçim Menüsü


Son

Stonehearth oyunu hakkında bence ilk bölüm için yeterince bilgi verdim. İkinci bölümü de yayınlayacağım bu hafta içerisinde. Oyunu sevdiniz mi, konumu beğendiniz mi her şeyi yorumlara yazarsanız çok memnun olurum. Oyun hakkında sorun olursa bana Discord hesabımdan veya buradan DM yoluyla yazarsanız size yardımcı olmaktan zevk duyarım.

Konumu okıduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.​
 


FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680
Güzel bir konu fakat oyun biraz eskimedi mi be? Biraz geç açtın gibi oldu ama başarılı!
 

DRAGON19052

Zombi Katili
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
15
Puanları
200
Güzel bir konu fakat oyun biraz eskimedi mi be? Biraz geç açtın gibi oldu ama başarılı!

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Biraz değil bayağı geç oldu. Geç olmasına rağmen ben hâlâ oynuyorum, bilmeyenlerin oynamayı isteyeceğini düşündüğüm için açtım.
 

Morona

Kömür Madencisi
Mesajlar
139
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
141
Puanları
640
Ruh hali
Eskiden böyle ateş saçan bilgisayarlarımız yoktu. Efsaneler ve eskiler unutulmaz. :)
 

DRAGON19052

Zombi Katili
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
15
Puanları
200
Eskiden böyle ateş saçan bilgisayarlarımız yoktu. Efsaneler ve eskiler unutulmaz. :)

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Aynen efsaneler unutulmaz ama benim bilgisayar hala ateş saçan değil fakat bu oyunu oynayabilmek bile yetiyor.
 

Üst