Story Of Faction Paketi | Eşsiz Özel , Modern Sistemler | Ayarlı Haritalar | %100 Optimize| [ 1.8 - 1.16.4 ] | HAFTALIK GÜNCELLEMELER | V1.1

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Leak sitelerinde ücretli paketleri ücretsiz palaşan birinin bunu demesi oldukça komik
İstediğimi paylaşırım sana mı soracağım? Birde Bunu nereden biliyorsun? Kendindemi leak sitelerine kayıt olup server paketleri kısmına gelip benim paylaştığım paketi bulup indirmeyi denedin (:

Son düzenleme:

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstediğimi paylaşırım sana mı soracağım? Birde Bunu nereden biliyorsun? Kendindemi leak sitelerine kayıt olup server paketleri kısmına gelip benim paylaştığım paketi bulup indirmeyi denedin (:
Yok ona sormayacaksın ama sen satıcı tagı alıp leak satarsan o seni bulur zaten :)

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Leak sitelerinden sadece eklenti paketlerinin indirildiğini mi sanıyorsun? en üstte çıkıyorsun zaten indirmeler kısmına gelince gözatmak istediğinde de ister istemez aşağı indiriyorsun ve review kısmını görüyorsun review kısmında ise herkes sensin discordunu yazmış :D
emek hırsızlığı yapıp bunu savunmanda daha komik satıcı aldığında seni banlatmak için sonuna kadar uğraşacağım
Niye kavga ediyorsunuz? Ne gereği 2 dklik konu için

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Leak sitelerinden sadece eklenti paketlerinin indirildiğini mi sanıyorsun? en üstte çıkıyorsun zaten indirmeler kısmına gelince gözatmak istediğinde de ister istemez aşağı indiriyorsun ve review kısmını görüyorsun review kısmında ise herkes sensin discordunu yazmış :D
emek hırsızlığı yapıp bunu savunmanda daha komik satıcı aldığında seni banlatmak için sonuna kadar uğraşacağım
Biliyorum sadece paketler indirilmiyor. Ben sadece discord adımı 2 saatlik duran bir konuda paylaştım indirme linkinin içinde indirince içinde çıkan not defterinde. Sürekli takipçisisin herhalde leak sitelerin. Bu arada istediğin gibi banlatmaya çalış hiçbir şey yapamayacaksın.
Yok ona sormayacaksın ama sen satıcı tagı alıp leak satarsan o seni bulur zaten :)
Leak'ın ne olduğunu daha bilmeden yorum yapma bro. Leak sattığım falan yok. (:

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunları diyen kişinin pluginlerin isimlerini ve class dosyalarını değiştirerek kendi plugini gibi göstermesi daha gülünç bir durum. CombatlogX'i VanadyumPvp gibi değiştiren yada ne bileyim minepacks'ı Vanadyumbacpack yapan paketinizin tamamen içeriği bu şekilde, bunların üzerine gelip sağa sola sallaman ayrı gülünç bir durum.

Arejact

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
4
Bunları diyen kişinin pluginlerin isimlerini ve class dosyalarını değiştirerek kendi plugini gibi göstermesi daha gülünç bir durum. CombatlogX'i VanadyumPvp gibi değiştiren yada ne bileyim minepacks'ı Vanadyumbacpack yapan paketinizin tamamen içeriği bu şekilde, bunların üzerine gelip sağa sola sallaman ayrı gülünç bir durum.
Ben kimseye paket yapmadım/satmadım böyle şeyleri sallaman dahada gülünç bir durum..

OktayOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Son güncellemede düzelttiğim küçük bir hatamdır, eklentilerin daha kolay anlaşılması için yaptığım birşeydir onun dışında classlarda, packagelerde, authorlarda hiçbir düzenlemem yoktur. Bunu bilmene rağmen eklenti paketini bir defa satın alıp sonrasında iade yapıldıktan birkaç hafta sonra tekrar almak isteyip bunları söylemen daha da komik. aşağıya survival paketinde kullandığın leak görev eklentisinin screenshotunu bırakayım :)

isteyen arkadaşlara özelden linki de gönderebilirim :)))
Ürünümü satın almadan eklentinin leak olduğunu kuşlar mı fısıldıyor yoksa sana, her neyse daha fazla senin ile ikili polemiğe girmeyeceğim. İyi çalışmalar hayatında başarılar dilerim