Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kavgayı başlatmamışsın fakat devam ettirmişsin.Neyse yinede konu kapandı değil mi?aynen ben kavga başlatmak istemiyorum ama hep yoloman başlatıyo
Kavgayı başlatmamışsın fakat devam ettirmişsin.Neyse yinede konu kapandı değil mi?aynen ben kavga başlatmak istemiyorum ama hep yoloman başlatıyo
Oooo rapor?OOO Tartışma başladı hadı post kasalım gençler :
@Zangow , @aHmaD_bİnVelid , @XXspider_yasinXX , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @Captain_Atalay , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akıllıminecraft , @KemalReis77 , @MrCrafts , @JaglJugerSBra , @<>ZorinSayrusTR<> , @TheCombatPro , @teknik33 , @Yaratıcı8
OOO Tartışma başladı hadı post kasalım gençler :
@Zangow , @aHmaD_bİnVelid , @XXspider_yasinXX , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @Captain_Atalay , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @junior_jo , @hoty_ , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @enesarda , @utkucanaydin , @fly17 , @muhammed1841 , @akıllıminecraft , @KemalReis77 , @MrCrafts , @JaglJugerSBra , @<>ZorinSayrusTR<> , @TheCombatPro , @teknik33 , @Yaratıcı8
adam beni etiketlemişOOO Tartışma başladı hadı post kasalım gençler :
gel gel durma kamoonadam beni etiketlemiş![]()
Oha real çıktıPişirme yerine obsidian
Pişme yerinede Redstone koyun.
Herobrine kafası pişiyor.Koyuncada canlanıyor gerçek gidin deneyin.
Beni de etiketlemiş O_o[DOUBLEPOST=1384084303,1384084239][/DOUBLEPOST]OOO Tartışma başladı hadı post kasalım gençler :
Deneyek mi acabaOha real çıktı![]()
VallamıOha real çıktı![]()
kamon diye yazılmazgel gel durma kamoon![]()
inanmam .s valla mi laookamon diye yazılmaz
evet istersen google amcanın çevirme stüdyosuna git ingilizce türkçe yap sonra ilk başa kamon yaz türkçe de aynı çıkcak google amca gelip bakçak dicekki bunumu demek istedin?: (sölemem git kendin bak) öyle dicek!inanmam .s valla mi laoo