LordOfStrategy
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kullanmadım değil kullanamadım DLC yok yoksa ben ne ülkeler kurardımCustom nationu kullanmadıysan fazla eğlenmemişin demek.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanmadım değil kullanamadım DLC yok yoksa ben ne ülkeler kurardımCustom nationu kullanmadıysan fazla eğlenmemişin demek.
Kullanmadım değil kullanamadım DLC yok yoksa ben ne ülkeler kurardım![]()
Bir sürü bozukluk çıkıyor custom nationdaAsıl zevki o custom nation.
Buglu olunca daha zevkli.Para say o zaman hocam ._.
Bir sürü bozukluk çıkıyor custom nationda
(@Rlark Çince gören Arap gibi bakmaktadır)
Çok pahalı yeni oyun aldım zaten ._.Para say o zaman hocam ._.
Bir sürü bozukluk çıkıyor custom nationda
(@Rlark Çince gören Arap gibi bakmaktadır)
ÖleKomik misin sen![]()
Evet hatta kullanıyorum.O değil de Extended Timeline modu 1.15 için geçiyor mu?
(@Rlark sen de başlayabilirsin ._.)
Eu4 çok kasıyor en düşük ayarlar olmasına rağmen sizce sebebi nedir?
Ya bana şöyle çok saracak, fena eğlendirecek, yerden yere vuracak bir strateji oyunu önerin.
Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2
Sid Meier's Civilization V
oyunları oynadım bunlar beni fena sardı bir de sayılır mı bilmiyorum ama çok fena Mount & Blade: Warband aşığıyım sabah akşam oynarım bunlara benzer her oyun kabulümdür.
Ya çok zor olmasın böyle çok detaylı olsun istemiyorum ne biliyim mesela ekonomi üzerine pek yoğunlaşmasın yani şunu yaparsan şu kadar para gelir şunu yaparsan şu kadar para gider olsun yeter çok fazla detay olunca kafam karışıyor. Sırf çok fazla skill'leri var diye MMORPG oyunlardan soğuyan insanım. Bir yardım edersiniz artık. (Metin 2 hâla benim için en iyi MMORPG oyundur çünkü oynayışı kavraması kolay)Europa Universalis 4. Bir saattir onu konuşuyoruz sarar mı bilmem tabi sen dersen ben gerçek hayattaki gibi yapacağım grafiğe gerek yok HOİ3 öneririm.
Onu dışlıyoruz çok kolay oyun.Civilazation nerde![]()