STRİNGCRAFT BİTMEDİ !!! 3 AY TATİLDE HUB OLARAK GERİ DÖNECEĞİZ !!

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverime gelip kalitesine bakabilirsin villalarin turkcelestirmesi tamamen bana ait hile pluginin turkcelestirmesi bana ait
Kullandigimiz kill aura ayari bana ait o kadar eminimki hile olana kill cekiyor

Oyuncular oynayacak birisini bulamayinca serverin kalitesine bakiyorlar zaten
Hell force online 20 28 arasiydi ve kaliteliyd bunu gelistirdik daha iyi yaptik
Serverimde ne eksik neler kotu yorum olarak atarsan sevinirim

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasim 3 dakika surmuyor oyuncunun cikmasi bana soyler msiin 3 dakikada nereden anladi kalitesyide hemen cikti ?

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap bekliyorum

demekki baştaki bişeyi kötü gördü ve o yüzden çıktı ? yada misafir olarak geldi bakıp çıkcaktı gördü çıktı ?
232 kiside misafir ve kotu bir sey gorduyse ? Artik ne yapayim
Sunucda dursalar klan kursalar set yapmaya calisalar hemen her seyi biz mi yapak veya en iyisi biz para verelim onlar alsin VİPi :

Allah askina sikintisi bilsem hemen mudahale edecegim ne eksik var soyleseler ben herseyi yapmaya raziyim yeterki gelsinler
Bak mustafa bizim amacimiz para kazanmak degil 1 aylik aciyoruz vip alan olursa hem buyutuyoruz hem suresini uzatiyoruz
Biraz ayip olucak ama biz zaten babamiz mutteahhit istesek gider 1 gun calisip 50TL aliriz bizim amacimiz vakit gecirip eglenmek
Bu rada yorumlarin icin tesekkurler...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Cevap bekliyorum

232 kiside misafir ve kotu bir sey gorduyse ? Artik ne yapayim
Sunucda dursalar klan kursalar set yapmaya calisalar hemen her seyi biz mi yapak veya en iyisi biz para verelim onlar alsin VİPi :

Allah askina sikintisi bilsem hemen mudahale edecegim ne eksik var soyleseler ben herseyi yapmaya raziyim yeterki gelsinler
Bak mustafa bizim amacimiz para kazanmak degil 1 aylik aciyoruz vip alan olursa hem buyutuyoruz hem suresini uzatiyoruz
Biraz ayip olucak ama biz zaten babamiz mutteahhit istesek gider 1 gun calisip 50TL aliriz bizim amacimiz vakit gecirip eglenmek
Bu rada yorumlarin icin tesekkurler...
Kardeş Ben Medyum Değilim Bir Şeyin Sorununu Bulmak Yapmaktan Daha Zordur Bak Elalemin Sunucusu Gayet Güzel Tutuyor Tuttuğu İçinmi Sorun Onlarda ? Sorunu Senin Bulman Gerek Burda Bize Sorman Değil

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam teşekkürler

edit eklendi
p7 set
v6 kazma
güç 8 yay
kes 8 kılıç

Kardeş Ben Medyum Değilim Bir Şeyin Sorununu Bulmak Yapmaktan Daha Zordur Bak Elalemin Sunucusu Gayet Güzel Tutuyor Tuttuğu İçinmi Sorun Onlarda ? Sorunu Senin Bulman Gerek Burda Bize Sorman Değil
Eklediğim şeyler
- EDİT
- RUTBEHAMMADDE
- TABELAENCH
- RUTBELERİ ARTTIRDIM
- KREDİ SİSTEMİ EKLEDİM
- VİLLA EKLEDİM [ bana söyler misin hangi sunucuda villa(40+) var ? ]
- ÇİFTLİK,TARLALAR
- REPAİR
- KASA EKLEDİM
bunun haricinde tam 6 kişi servere girip 6 -7 dk sonra çıktı .
Sorun ne hala anlamadım son olarak görev sistemi veya coin sistemi yapıcam eğer oda olmazsa serveri kapatıcam.
bu arada cevap yazıp üşenmediğin için teşekkürler...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Tamam teşekkürler

edit eklendi
p7 set
v6 kazma
güç 8 yay
kes 8 kılıç

Eklediğim şeyler
- EDİT
- RUTBEHAMMADDE
- TABELAENCH
- RUTBELERİ ARTTIRDIM
- KREDİ SİSTEMİ EKLEDİM
- VİLLA EKLEDİM [ bana söyler misin hangi sunucuda villa(40+) var ? ]
- ÇİFTLİK,TARLALAR
- REPAİR
- KASA EKLEDİM
bunun haricinde tam 6 kişi servere girip 6 -7 dk sonra çıktı .
Sorun ne hala anlamadım son olarak görev sistemi veya coin sistemi yapıcam eğer oda olmazsa serveri kapatıcam.
bu arada cevap yazıp üşenmediğin için teşekkürler...
EDİT Türkler için ideal ama ztn her serverde var
rütbehammadde ilk başta eklemen gerekirdi
kredi sistemi farketmez
villa kaldırılması gerek 1 sene önce vardı bende viplere filan veriyodum ayrımcılık olarak düşünüyorum
çiftlik tarlalar anlamadım
repair wut ? ztn essentialsda var
kasa normal

vede en önemlisi oyuncu için zaman gerek 2 dakikada dolcak diye bir şey yok

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ABi villalar herhez için var oyun için parası olan zaten alır abartılı fiyatlar yok yani
çitflikler ve tarlalarda tarım olarak ayarladık tarımdan para kazanabilirler nether wart muhabbeti sen anlarsın
yorumun için teşekkürler senin gibi güzel bir sunucu olan adamın benim serverimin reklamına girip yorum atması daha güzel :)

güncel ++

EDİT Türkler için ideal ama ztn her serverde var
rütbehammadde ilk başta eklemen gerekirdi
kredi sistemi farketmez
villa kaldırılması gerek 1 sene önce vardı bende viplere filan veriyodum ayrımcılık olarak düşünüyorum
çiftlik tarlalar anlamadım
repair wut ? ztn essentialsda var
kasa normal

vede en önemlisi oyuncu için zaman gerek 2 dakikada dolcak diye bir şey yok
FPO kaldırdım gelip bakabilirsin...
FACEBOOK SAYFAMIZ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Saol biraz sabir ettik bugun 11den 16:00 a kadar 13 - 17 rasi surekli gidip geldi biraz vakit gerekiyormus

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rütbe hammadde geliştirilmesini diğer yetkiliyle görüşleceğim

+ bakımdan çıktık