Mesaj kasmak için illa iyi yorum atman gerekmez, bende onu diyorum. Kötü yorum atarakda mesaj kasabilirsin.. Ek olarak ben eleştirinin kısa olduğunu ve yapıcı olmadığını belirttim orada.
Kalın yazınca laf sokuyorum veya cool oluyorum demedin, o zaman son kısmı niye kalın yazdın? ona bakarsan bende "reklam yapmakla olmuyor o işler" demedim.
Ben zenginim diye bir şey demedim, git diğer arkadaşa verdiğim cevabı bir oku istersen, evet başarılıyım, maddi manevi sıkıntılarım yok, yükselmişim, istatistikler konuşuyor; buyur git bak. Ama ben burda çıkıpta "en iyi sunucu benim" de demedim, tıpkı senin "kalın yazınca laf sokuyorum veya cool oluyorum diye bir şey demedim ben taammı" dediğin gibi. Ben birşeyin kafasında değilimde acaba sen neyin kafasındasın, benim karşımdaki kişi ve asıl eleştirdiğim, tartıştığım kişi belli; yol uzlaşmaya varılmış, önerilerimi dikkate alacağını belirtmiş ve konuyu kapatmış; fakat sen hala laf sokucamda rezil edicemde, şöle yapıcamda böle yapıcamda kafasında yorum atıyorsan sen bilirsin.