Şu an 12 milyar ışık yılı uzaktaki galaksinin ışınları bize ancak ulaşıyorsa...

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ama ışık enerji olduğundan her saniye devam eder. Araba ise sadece 1 tane. Yani her an yeni arabalar çıkmak zorunda. Hatta her an sonsuz sayıda araba çıkmak zorunda.
Yahu Örnek Basit ve sadec bir şey Asıl Demek İstediğimi Anladınız Sonuçta.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu Arkadaşım Pratikte Sana Onu Gösteremem Ama Bir Örnek Verdim Belki Saçma Bir Örnek Fakat Mantık Aynı Okey?
Mantık aynı değil. Şuna benziyor;

Elimizi tahta değdirince elimiz zarar görmez.
O zaman elimizi lava soksak yine zarar görmez.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Işığın kaynağı madde olabilir, ama ışık bir enerjidir.
Bunun hakkında bir deney vardı*
Enerji olduğu yazıyor ama bahsettiğim deneyde maddeyi herhangi ek bir şey olmadan hareket ettiriyordu*
(Siyah beyaz kağıdımsı şeyler*)

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Ruh hali
Baya güzel cevaplar gelmiş ama başka konular hakkında bilgi vermisler gibi geldi bana. Neyse bende cevabımı söyleyeyim: Sen galaksinin şu an 12 milyar ışık yılı uzakta olduğunu söyleyip eskiden daha yakın olduğunu soylüyorsun, bence 12 milyar yıl önce o galaksi ile aramızdaki mesafe 12 milyar ışık yılıydı. Şu an daha uzakta. Ama yazıyı yazana sormak hepimiz için en mantıklısı.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya güzel cevaplar gelmiş ama başka konular hakkında bilgi vermisler gibi geldi bana. Neyse bende cevabımı söyleyeyim: Sen galaksinin şu an 12 milyar ışık yılı uzakta olduğunu söyleyip eskiden daha yakın olduğunu soylüyorsun, bence 12 milyar yıl önce o galaksi ile aramızdaki mesafe 12 milyar ışık yılıydı. Şu an daha uzakta. Ama yazıyı yazana sormak hepimiz için en mantıklısı.
Farklı bir bakış açısı. Yazıyı ilk yazan kişi anonim :(