atakan1059788
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Öncellikle İyi günler. başlıkta da zaten söyledim ama su da hasar yemeleri için bir skript lazım :/ yapabilirseniz sevinirim.
evt çalışıyor ama space basınca can gidiyo :/hic denemedim sen bi dene bak oluyormuKod:on walking on water: if block above the block below player is water: damage player by 3 hearts wait 1 second
on walking e gerek yok sadece su da kalsada da olur.evt çalışıyor ama space basınca can gidiyo :/
on walking i çıkardım çalışmadı ve zaten burda skript ti öğrendiğimizi söylemiyoruz ki java zaten skriptin kurucusu denilebilir.on walking e gerek yok sadece su da kalsada da olur.
Ama skript öğrenmektense java yazmayı öğrenin böylece skriptin yapamıyacağı şeyleride yapabilirsiniz.
Pnp Suda Yürüyüncemi Yoksa Suda Yüzüncemi ?on walking i çıkardım çalışmadı ve zaten burda skript ti öğrendiğimizi söylemiyoruz ki java zaten skriptin kurucusu denilebilir.
Java C# Benziyor Zaten Hemen Çözebiliriz Size Katılıyorum R E P L E N D I Non walking e gerek yok sadece su da kalsada da olur.
Ama skript öğrenmektense java yazmayı öğrenin böylece skriptin yapamıyacağı şeyleride yapabilirsiniz.
on any move:
if block at player is water:
damage player by 4 hearts
teşekkürlerWildSkript gerektirir.
KOD:
Kod:on any move: if block at player is water: damage player by 4 hearts