Su görünmüyor! Önemli sorun yardım :(

mehmetakif304

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta denizler görünmüyor yani suyun yerinde hava varmış gibi görünüyor ama suya girince suya girmiş gibi oksijeni gösteriyor ve ses çıkıyor. bu sorunu çözmek için farklı tex. packler denedim olmadı.Minecraft.jar'ın içine baktım water texture'ü var her şey tamam görünüyor ama sorunu çözemedim yardım edin lütfen!?
(Eğer sorun anlaşılmadıysa videosunu çekebilirim)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce force update yap düzelmesse .minecraft'ı appdata dan sil tekrar yükle %99 düzelmesi lazım.

mehmetakif304

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Force update düzeltiyor sorunu ama modlu bin'i yüklüyorum yine eski haline dönüyor :( Asıl sorun galiba modlu bin'de

mehmetakif304

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine,forge,portal gun,gravity gun,backpack,industrial craft,ferullo's guns mod,craftguide,İchun,smartmoving,toomanyitems,twilight forest bunlar vardı.
BU ARADA FORCE UPDATE ATTIM VE FORGE'Yİ KURDUM OYUNU AÇINCA BU SEFER DE UPDATİNG MİNECRAFT YAZISINDA KALIYOR DONE LOADİNG YAZIYOR ORADA KALIYOR.BU MODLAR OLMADAN MİNECRAFT BENİM İÇİN ÇOK SIKICI BİR OYUN OLUR ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM ET :tırnak:

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine,forge,portal gun,gravity gun,backpack,industrial craft,ferullo's guns mod,craftguide,İchun,smartmoving,toomanyitems,twilight forest bunlar vardı.
BU ARADA FORCE UPDATE ATTIM VE FORGE'Yİ KURDUM OYUNU AÇINCA BU SEFER DE UPDATİNG MİNECRAFT YAZISINDA KALIYOR DONE LOADİNG YAZIYOR ORADA KALIYOR.BU MODLAR OLMADAN MİNECRAFT BENİM İÇİN ÇOK SIKICI BİR OYUN OLUR ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM ET :tırnak:

:o ne yaptın sen öyle çok fazla eklenti içeren modlar yüklemişsin sistemini zorlarsın bir kaçını sil.

Planet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hasan29 Haklı. full default oynuyorum minecraft video settingsten kasma yapanları kapattım. Gamebooster ile açtım nasıl bi güzel oynuyorum bi bilseniz. :D