Şu Saçma Faction mu yoksa RPG mi ?

Sizce Hangisi?

• Faction

Kullanılan: 4 57.1%
  • RPG

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet sunucu açmakta kararsız kaldım
faction açma taraftarı değilim fakat size sormak istedim belki ikna olabilirim
developerimi kaybettim o yüzden güzel bir sunucu acamayacağım pluginleri internetten indireceğim yani
faction açmayı ve birde rpg açmayı planlıyorum

faction op yapmayacağım ve eski nomercymc baya özeneceğim hatta daha iyisini bile yapma imkanım var
faction acıcaksam 1.9 mu acayım yoksa 1.8 mi ?

rpg sunucu şu şekilde olacak acık bir dünya verilecek ve o dünyada zindanlar köyler vb. yerler olacak öldüğünüzde eşyalarınızı kaybedeceksiniz
arkadaşlarınızla zindanlardaki bulmacaları çözeceksiniz eşyalarınızı büyüleceksiniz evcil hayvan alacaksınız
( rpg 1.11 olacak yeni sürümler geldikce ilerleyecek )

sizce hangisi biraz yardım edin

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun tutmasını istiyorsan 1.8 versiyonunda Faction sunucu açmalısın. Fark ettiysen "Tutmasını istiyorsan" dedim çünkü bunun sebebi ülkemizde bulunan Minecraft kitlesinin Faction, Hungergames ve PVP'den başka modlara yönelmemesidir. Gönül ister ki, RPG açılsın ama genel kitle bu şekilde dostum. RPG açarsan belki 15 belki 20 kişi gelir ama az kişi olabilirsin. Bu dediklerim hevesini kırmasın belki RPG sunucusu açarsın ve tutar ancak tutma işini garantiye almak istiyorsan Faction idealdir.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
bir şey farkettim cizgi film olan animeyi izliyen kişiler genellikle RPG Server Aciyor sebebi nedir

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para kazanıp "tutmasını istiyorsan" Faction aç çek lapisi... Ha diyorsan ben kaliteli bir şeyler yapmak istiyorum, bir farklılık getirmek istiyorum diyorsan az oyuncu ve kapanma riskini göze alıp RPG açmalısın.