xEndlessV2
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
every 15 secondsu every 2 minute yaparsan 2 dkde bir spawnlar.
Kardeşim boss plugini fln demiyorum ya bi bırakda yapsın ustadan daha iyimi bilicenSkript ile zombie adamın üstüne altın set giydiremessiniz. Genede kolay gelsin.
yani hani spawner dan zombi çıkar ya aynen onun gibi olsun aynı zamanlamadaevery 15 secondsu every 2 minute yaparsan 2 dkde bir spawnlar.
Tebrik ediyorum çok güzel olmuş ama bir hata var:Kod:command /hades: permission: spawner.hades trigger: if player is op: give 1 52 named "&aHades" to player send "&aHades spawnerini aldın!" on place of block: if event-block's name is "&aHades": add event-block's location to {locshades::*} every 15 seconds: set {domuzadamspawn} to random element of {locshades::*} spawn 1 zombie pigman at {domuzadamspawn} make last spawned entity wear all gold armour set name of spawned entity to "&6Hades" on death: victim is a zombie pigman: victim's name is "&aHades": clear all drops drop 1 ghast tear at attacker
@ElmasKatili bu şekilde çalışması lazım.
Birde herhangi bir domuz adamı kesince düşmüyor dimi spawnerdan çıkan sadece?Şimdi bu böyle değilmi;
1-) Op biri /hades yazarak spawnerı alıyor.
2-) Biyere koyduğu zaman içinden altın set + altın kılıçlı domuz adam çıkıyor
3-) Kesincede hades düşüyor ?
Bu kod tek spawner için yapılmış. İsterseniz çok spawner için olanını yapabilirim.Birde herhangi bir domuz adamı kesince düşmüyor dimi spawnerdan çıkan sadece?
Hayır /hades yazarak spawnırını aldığım zaman olurBu kod tek spawner için yapılmış. İsterseniz çok spawner için olanını yapabilirim.
Evet öyle.Birde herhangi bir domuz adamı kesince düşmüyor dimi spawnerdan çıkan sadece?
Konu kilit...
Hocam ne bugu var söyleseniz?Bilerek yaptığım şeyler bug olmaz.Çok buglu bir skript haberin olsun.
Sen nasıl yapacaktın sende yapda görelim forumdaşım?Çok buglu bir skript haberin olsun.
Hemen yapıyorum 1dkSen nasıl yapacaktın sende yapda görelim forumdaşım?