Su ve Lav gözümüyor .

ufukovc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lb photo realism 128x128 texture packs yükledim fakat su ve lavları göstermiyor ne yapmam lazım

Niqht

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lb Photo Realism gibi texture patchlari yüklemek için McPatcher yüklemeniz gerekir. Eğer McPatcheri bulamıyorsanız buyrun linki ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İndirme işleminden sonra kullandığınız texture patchi McPatcherin içine atın (Zipli halini). Bunu yapmak için McPatcherin altında + vardır. Ordan kullandığınız texture patch i seçin ve McPatcherin içine atın. Sonra kullandığınız texture patchin zip hali dahil tik atabildiğiniz herşeye tik atın (Better Grass dirtlerin tam olarak çimlenmesini sağlar isterseniz ona tik atmayin).Son olarak altta bulunan ''Patch''a tıklayın ve texture patchi oyuna yükleyin. Bundan sonra kullandığınız texture patch ile oyunun keyfini çıkarın.

Niqht

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftınızın sürümü ile Texture Patch inizin sürümü farklı olabilir. Buna dikkat edin. Eğer sürümler aynı ama halen sular gözükmüyor derseniz Minecraftınıza ''Force Update'' çekin ve yenileyin. Eğer halen bir sıkıntı var ise sizin bilgisayarınızdan kaynaklı olabilir.

J3eta

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Night kardes çok tesekkürler dediklerini deniyecegim aynı sorun bende de var umarım olur.

ege2001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hd texture seçeneğine tik at aynısı benim başımada geldi sonra patch de ve tadını çıkar

kral0511

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya Bende Mcpatcher Açılmıyor hata veriyor Java Runtime Diye Bir Hata Alıyorum yardım pls