Şuana dek girdiğiniz En güzel (beğendiğiniz) sunucuyu yazın.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şuana dek girdiğiniz En güzel (beğendiğiniz) sunucuyu yazın Merak ettim forumdakilerin hangi sunucuyu en çok sevdiklerini.

Ben başlıyorum = Orizon Turk
Nedeni Gerçekten çok kaliteli bir sunucuydu Muhteşem kendilerine ait yapıları vardı. 32x32 arsalar yerine 10x10 20x20 arsalar satılıkdı. Orda mutlu mesut yaşardık :p . Tarla sistemi falan vardı paramızı ordan kazanırdık. Yetkililer gerekmedikce azını bile açmazdı (büyüklük taslamazlardı) Lapis-Hammadde gibi kolay para şeysileri yoktu. Arkadaş edinip onlarla boş boş gezinirdik.Herkes sohbet ederdi. Faction lar aralarında savaş yapardı.
Xp zombi keserek maden bularak kazanılırdı.

Tüm serverler birbirinin zıttı artık . Biri çok kolay 1 lapis i 100 tl Biri hardcore warp hadi yok.

OrizonTurk gibi bir server yok daha ve olacağınıda sanmıyorum.

• Beğen
Reactions: Exo

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
McCandy İlk Sunucum İlk Hub Deneyimini ve En İyisini Yaşatan Serverdı

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gördüm ki Orizon Türk hala unutulmamış. Güzel yorumlarınız için teşekkürler :').

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BreezeCraft

Survivaldi adminler ilgisizdi biraz ama çok sıcak kanlıydılar. 3 kişilik bir takıma aldılar beni yaptığım evi görünce beni takım mimarı yaptılar sur ördüm depo yaptım köprüler heykeller yaptım tarım kulemiz vardı 5 katlı her katta farklı bir şey. Dia set dizdik adminlerle arkadaş gibiydik çok sarardı. Sonra faction oldu.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Mineplex

Adamlar süper minigameler yapmışta oynamayak mı?

(Disclaimer şeysi: Bu yorum premium ile hava taslamak amacı ile yazılmamıştır )

ParaVer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mineplex.

Nedeni ise çeşitli ve birbirinden eğlenceli mini oyunları olması. abilerin bulunmaması. Ve de yabancı server olması.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
batuhan diye bi arkadaşla bi sunucu kurmuştuk ismi aklımda diil ahetmelihtr kardeşimizde bize yardım ediyordu tabii 1-2 sene önceydi sunucun tipi kitli full pvp en sevdiğim sunucu tipleri tabii bazı sunucular bunu fazla abartıyor ki biz çok tutarlıydık hamachide bile 25 kişi çekmişti sonra vps ye geçince 40 a kadar yükseldiğini ördüm :) umarım ismi batuhandı :/ onuda hatırlamıyorum :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Herkesin Minecraft'ta oynadığı ilk sunucu ve kendi açtığı ilk sunucu özeldir. "İlk"ler önemli kısaca. :)