Şuanda Hangi Zaman Diliminde Nerede Olmak İsterdin?

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet Gayet Basit.Hangi Zamanda Ve Nerede Olmak İstediğimizi Yazıyoruz Altınada Bir Resim Koyuyoruz.Onun Dışında Altına ''----'' gibi ayırma şeysi yaparak onun altında sohbet edebilirsiniz.Başlıyorum.

Şuanda, İzlandada , Bu Mağaranın İçinde Olmak İsterdim

@Zorinkun_

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
BÜtün okullar bitince (Üniden fln sonrasında) Evimde hiç olmayan MAcBOok'umlar oynarken :D

---
BÖyle YAzılar UBuntudan kaynaklanıyo bilerek yapmıyom srry :)

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Dünya Savaşında Atatürkümün yanında savaşmak isterdim, ülke gidiyor.!

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an da yaşananları ve yaşanacakları bilen biri olarak zaman makinesinin icât edildiği dönemde olmak isterdim. O sıra da geri dönüp, Atatürk'ümü bir yerden bulup onunla konuşmak isterdim. Onun başarılı olacağını söylemezdim, çünkü o kadar emin olması onu bir başarısızlığa sürükleyebilirdi. Fakat yine de olacakları, onun yolunda yükselen, onun görüşünü takip eden liderlerin yükselişini ve aynı zamanda Cumhuriyet tarafından boğulmalarını anlatırdım. Cumhuriyet Halk Partisinin nerelere geldiğini, kurduğu Ajans'ın şuanda kimlerin elinde olduğunu ve biz neslimize bıraktığı vatanın ne durumda olduğunu anlatırdım ona. Sigara içmemesini söylerdim, zira ömürün kısaltan faktörlerden biriydi o lanet sigara Atamın.