SuchArt: Creative Space Mini İnceleme

onursivasli

Zombi Katili
Mesajlar
169
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
41
Puanları
110
Ruh hali

1614524604160.png


SuchArt: Creative Space Mini İnceleme
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere SuchArt: Creative Space oyununu tanıtacağım. Çok beklemeden konumuza geçelim.

SuchArt: Creative Space Tarihi
SuchArt: Creative Space, Voolgi tarafından geliştirilen ve Hype Train Digital tarafından yayınlanan bir oyundur. 21 Ocak 2021 tarihinde çıkış yapmış yepyeni bir oyundur.

SuchArt: Creative Space Nedir?
SuchArt: Creative Space 2021 yılında çıkmış gelişmiş oyun türlerinin eserlerinden biridir. Oyun 2130 yılında uzayda geçmektedir. Oyuna başlarken Dna'nıza göre sanatta mükemmel bir yetenek olduğunuzu belirtir. Yıllardır sanat yön veren şeyin robotlar olduğu, sanatın bir rönesans'a ihtiyacı oluğunu size belirtir. Aynı zamanda Dünya'nın robotlar istilası altında olduğu için bir uzay mekiğinde yaşıyorsunuz. Burada size verilen stüdyonun içinde müşterilerinizin istediği resimleri çizerek onlara gönderirsiniz.

1614524742059.png


SuchArt: Creative Space Nasıl Oynanır?
SuchArt: Creative Space'in resim çizmeye dayalı olan bir oyun olduğunu belirtmeliyim. Oyundaki amacınız müşterilerinizin istediği resimleri çizmek ve onları memnun etmek. Oyundaki işlemleri yapabilmemiz için bir bilgisayar vardır. Bu bilgisayarın gelen kutusu bölümündeki gelen istekleri onaylayarak oynamaya başlıyorsunuz. Oyunun içerisinde aklınıza gelebilecek her türlü malzeme var. Boyalar, fırçalar, tuvaller, spreyler vb. şeyler. Aynı zamanda stüdyonuzu kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Mesela tuval standını aşağı veya yukarı hareket ettirebilmek gibi. Müşterileriniz size bir tema veriyor. Bu temaya göre resim çiziyorsunuz. Ve renk tonlarını ayarlayıp elinize alabiliyorsunuz. Standınızı kendinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

1614524823401.png


SuchArt: Creative Space Platformlar
SuchArt: Creative Space oyununu maalesef sadece Microsoft Windows platformundan oynayabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyun Steam üzerinde oynaması ücretsiz.

Ufak Tüyolar Ve Düşüncelerim
SuchArt: Creative Space oyununun gelişen oyun dünyasının eserlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Oyun gerçekten çok yaratıcı ve güzel bir simülasyon oyunu. Müşterilerinizi memnun etmeniz ve çok sayıda sipariş geleceği için hızlı davranmanız çok önemli. Aynı zamanda oyunun yapımcıları 2021 yılı içerisinde SuchArt: Genius Artist Simulator'ın çıkacağından bahsettiler. Bunun Dlc gibi olabileceğini düşünüyorum. Oynaması ücretsiz bir oyuna göre gayet iyi bir oyun. Dinamikleri açısından da bir sıkıntı olduğunu görmedim. Eğer resim çizmeyi seviyorsanız bu oyun tam size göre.

Son Olarak
Umarım sizler için yararlı olmuştur. Bugün sizlere SuchArt: Creative Space oyununu tanıttım. Başka bir konuda görüşmek üzere :) .
 



Üst