Suda Yatan Adam

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sonoyuncuda Skyblock'ta Oynarken Adamın Bırtanesının Suda Yattıgını Gordum. Resmen Suda Yatıyor. Yanı Yataga Yatıyormus Gıbı :D Foto Cekıcektım Cok Kalabılktı Cekemedım Sızce Nasıl Yapıyor Arakadaşlar ?

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
suya yatak koyulmuyor ama suyun ıcınde 1 blockluk yataga yatıyormus gıbı yatıyor

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod olamaz heralde . serverlarda kullanılmıyodu modlar yani kurucunun ayarlaması lazım modları ( tam emin deilim bilgim yanlış olabilir )

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bizi neden çağırdınız onu anlamadım, napalım yani bunu yapan kişiyi tespit edip nasıl yaptığını mı soralım, yoksa hile yaptığını mı düşündünüz de banlayalım mı? Minecraft bu, ordan burdan bug çıkıyor sürekli, bu da bir özellikten ziyade bug olduğu için üstünde fazla durmayın.
İyi oyunlar...

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok bariz bir olay gibi böyle konular açmayın. Sonuçta bu Minecraft. Hiç mi bug'la karşılaşmadınız oyunda? Ne kadar saçma sapan buglarla karşılaşıyoruz çoğu zaman.
Lagdan da kaynaklanmış bir olay da olabilir. Adam yatakda iken teleport olmuştur mesela? Yada düşük bir ihtimal mod vardır. Bazı serverlerde oturma modları bile var.