Süper Harita İçerriiiii !!! MOBKRALLIĞI!

Grim_railer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
BEYLER İNDİRİN TEK KELİMEYLE HARİKA ARKADAŞIM ÖMER VE BEN YAPTIK ÇOK GÜZEL PİŞMAN OLMUYACAKSINIZ BU ARADA OYNARKEN BUNU DİNLERSENİZ GAYET UYUMLU. :)

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
olmuyacaksınız değil olmayacaksınız denir[DOUBLEPOST=1375188817,1375188750][/DOUBLEPOST]resim yok ilgili video yok ne biçim konu

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gördüm bişeye benzemiyo la bi kere hikaye yapmaya çalışmışsın olmamış map i creative de bırakmışsın hadi onu düzelttik atlı bölümden sonra zıplamalı yerde çitlerin üzerine çıkılmıyo creative de de çıkılmıyo sonunda da son falan yazsaydın tam mallık abidesi olucaktı

Grim_railer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
gördüm bişeye benzemiyo la bi kere hikaye yapmaya çalışmışsın olmamış map i creative de bırakmışsın hadi onu düzelttik atlı bölümden sonra zıplamalı yerde çitlerin üzerine çıkılmıyo creative de de çıkılmıyo sonunda da son falan yazsaydın tam mallık abidesi olucaktı

allahın .. çitlere çıkılmıyomu ??? botmusun

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yapamamışsın işte yaw sok kafana benden başka da bakan yok konuya[DOUBLEPOST=1375348266,1375347447][/DOUBLEPOST]ayrıca çitler 1,5 kare sayılır çitlerin üzerinde de 1,5 kare var ve karakterin yüksekliği 2,0 olduğundan geçilemiyor bu kadar basit :)