Nedendir bilmem bu yorumun benim hiç hoşuma gitmedi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çok çok daha emek verilmişi burada. Buyrun.
Black Widow hariç hepsi güzel olmuş..
Scarletin yerini kimse alamaz
Nedendir bilmem bu yorumun benim hiç hoşuma gitmedi.
Sonuç = Fazla kafa yapar ve ölüme sebebiyet verebilir.Sonra otopsi raporuna ''x5 hızlandırmayla uyuz bir şarkı dinleyip kafa yaparak öldü'' yazmasınlar ._. (Espri amaçlı da bu aralar esprilerim soğuktan buza doğru gidiyor :/Arkadaki şarkıya uyuz kaptım şarkının adını verebilecek varmı 5x hızlandırmayla olan kafayı merak ediyorum![]()
her zaman soğuk oluyordu espirilerin :/Sonuç = Fazla kafa yapar ve ölüme sebebiyet verebilir.Sonra otopsi raporuna ''x5 hızlandırmayla uyuz bir şarkı dinleyip kafa yaparak öldü'' yazmasınlar ._. (Espri amaçlı da bu aralar esprilerim soğuktan buza doğru gidiyor :/.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaş sonradan öyle demek istemedim demiş ve de eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim demiş.Cidden yorumları okumadın mı ?Daha çok emek vermilmişi derken? Niye böyle bi yorumda bulundun ki? Boş bir video hazırladığımı sanmıyorum.
O zaman düzgün bir dille belirtseydi dostum. '' Çok çok daha emek verilmiş hali..'' diye bir cümle kurunca yanlış anlamamak elde değil.Arkadaş sonradan öyle demek istemedim demiş ve de eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim demiş.Cidden yorumları okumadın mı ?![]()
Adamın 2. cümlesini okumadın galiba.Tüm cümleleri okursun ardından cevaplarsın yani bu kadar mı zor ? Neyse boşver sorun çözüldü.O zaman düzgün bir dille belirtseydi dostum. '' Çok çok daha emek verilmiş hali..'' diye bir cümle kurunca yanlış anlamamak elde değil.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Daha çok emek vermilmişi derken? Niye böyle bi yorumda bulundun ki? Boş bir video hazırladığımı sanmıyorum.
Arkadaş sonradan öyle demek istemedim demiş ve de eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim demiş.Cidden yorumları okumadın mı ?![]()
O zaman düzgün bir dille belirtseydi dostum. '' Çok çok daha emek verilmiş hali..'' diye bir cümle kurunca yanlış anlamamak elde değil.
Ciddi misinBuradakiler hiç benzemiyor yalnızFlashı bile benzetemedim
Tartışmaya hiç gerek yok bence. Tartışmaya devam ettiğiniz taktirde mesajlarınız rapor edilecektir.
Ciddi misin![]()
Forumda ''Rapor edildi , rapor edilecektir'' türünden mesajlar yasaktır bunu bilmiyor musun
![]()