Süper Kahramanlar Türk Olsaydı!

ipucu

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, bugün ise Süperkahramanları Türkler Canlandırsaydı temalı bir video hazırladım umarım hoşunuza gider.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Black Widow hariç hepsi güzel olmuş..
Scarletin yerini kimse alamaz :D

Nedendir bilmem bu yorumun benim hiç hoşuma gitmedi.

Eğer videoyu kötülemek için attığımı düşündüysen amacım o değildi. Özür dilerim öyle anlaşıldıysa :D
(Videonun müziğine hayran kaldım. Kompozisyon gayet hoş. Yazıların görünürlüğüne biraz daha özen gösterebilirdin :))

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaki şarkıya uyuz kaptım şarkının adını verebilecek varmı 5x hızlandırmayla olan kafayı merak ediyorum :D
Sonuç = Fazla kafa yapar ve ölüme sebebiyet verebilir.Sonra otopsi raporuna ''x5 hızlandırmayla uyuz bir şarkı dinleyip kafa yaparak öldü'' yazmasınlar ._. (Espri amaçlı da bu aralar esprilerim soğuktan buza doğru gidiyor :/ :( .)
Süper kahramanlar Türk olsaydı kendilerine küfredeni kurtarmazlardı bence :D
Not : Videoyu izleyemiyorum bir sebepten dolaylı.

ipucu

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sonradan öyle demek istemedim demiş ve de eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim demiş.Cidden yorumları okumadın mı ? -_-
O zaman düzgün bir dille belirtseydi dostum. '' Çok çok daha emek verilmiş hali..'' diye bir cümle kurunca yanlış anlamamak elde değil.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman düzgün bir dille belirtseydi dostum. '' Çok çok daha emek verilmiş hali..'' diye bir cümle kurunca yanlış anlamamak elde değil.
Adamın 2. cümlesini okumadın galiba.Tüm cümleleri okursun ardından cevaplarsın yani bu kadar mı zor ? Neyse boşver sorun çözüldü.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Çok çok daha emek verilmişi burada. Buyrun.

Buradakiler hiç benzemiyor yalnız :D Flashı bile benzetemedim

Daha çok emek vermilmişi derken? Niye böyle bi yorumda bulundun ki? Boş bir video hazırladığımı sanmıyorum.

Arkadaş sonradan öyle demek istemedim demiş ve de eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim demiş.Cidden yorumları okumadın mı ? -_-

Tartışmaya hiç gerek yok bence. Tartışmaya devam ettiğiniz taktirde mesajlarınız rapor edilecektir.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradakiler hiç benzemiyor yalnız :D Flashı bile benzetemedim

Tartışmaya hiç gerek yok bence. Tartışmaya devam ettiğiniz taktirde mesajlarınız rapor edilecektir.
Ciddi misin :D :lol: Forumda ''Rapor edildi , rapor edilecektir'' türünden mesajlar yasaktır bunu bilmiyor musun :)
Not : Burada sadece böyle bir kural olduğunu belirttim.Amacım kavga başlatmak değil.