(Süpriz Kutu) Adlı Sandıga Elindeyken Sag Tıklayınca Rastgele Seçili İtem Verme

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Dediğim Gibi Bir Skript Yaparmısınız Lütfen. Örneğin Süpriz Kutu Adında Bir Sandığa Sağ Tıklayınca Sandık Gidecek Ve Sandıktan Çıkan İtem Eline Gelecek Örneğin Sandığı Açtığı Zaman İçinden Demir Çıkacak.

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildiğim bir plugin var
adı random crates:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.7.2 için ama ayarlamalarını senin yapman lazım (düşücek eşyalar fln)

ya ben önceden buralarda dolasırken bulmustum ancak survival accagım icin gerek yoktu simdi faction acacam eglenceli olsun diye lazım bana[DOUBLEPOST=1425210509,1425210475][/DOUBLEPOST]skript olarak yapabilen varsa yapabilirmi lütfen

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
ya ben önceden buralarda dolasırken bulmustum ancak survival accagım icin gerek yoktu simdi faction acacam eglenceli olsun diye lazım bana[DOUBLEPOST=1425210509,1425210475][/DOUBLEPOST]skript olarak yapabilen varsa yapabilirmi lütfen
Lucky block modu kur :(

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kareeş ben onun skriptini yapıyorum 100 satırını yazdım bitmek üzere ilk sürüm. BiraDan foruma koyarım

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SecretWither kardeşimizin skript kodlarını biliyorum küçük başlı sıkıntılar var SecretWither kardeşim en baştan ben yazayımmı ?

jokermail345

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben yaparım fakat Command Block ile yaparım command block kodlamayı biliyorum skripti degil :((

CaptainByron

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şanslı Blok Skript Yaz Forumda Vardı[DOUBLEPOST=1425802734,1425802698][/DOUBLEPOST]Onu Al Ordaki Sünger Yerine Chest yap chest isminide değiştir oldu:D