Süpriz Mod (1.3.2)

Bu Mod Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    11

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süpriz Modumuz Evcil Endedragon Moduuuu :) Belki Bugün Ve Yarın İçinki Son Paylaşacağım Mod Bu Olabilir Aslında Modu Siz İndirin Direk Ben Size Nasıl Evcilleştireceksiniz Anlatayım İlk Linki Atayım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Anlatım:
1-İlk Olarak Diğer Bölümüne Girin Kategorilerde Sonra Yumurtalarından Birinde Enderdragon Yazıodu Onu Alın
2-
Sonra Bir Enderdragon Çağırın Sonra Bir Lever Alın Şu İpe Benzer Olanlar Bende unuttum Özür :D
3-Sonrada Çiğ Balık Alın Ve Enderdragona Sağ Click Atın Kalp Çıkacak Çıkmazsa Siyah bir şey Çıkarsa Gene Tekrar Tekrar Tıklayın Kalp Çıktıktan Sonra İpi Alın (Lever Herhalde) Ve Gene Sağ Click Atın Giysi Giyecek Oturmak İçin
3-Ve Gene Son Olarak Sağ Click Atın Ve Onun Üzerine Oturucaksınız Hadi Görüşürüz

Not: Oylama Kullanın :D

billrizer750

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süpriz Modumuz Evcil Endedragon Moduuuu :) Belki Bugün Ve Yarın İçinki Son Paylaşacağım Mod Bu Olabilir Aslında Modu Siz İndirin Direk Ben Size Nasıl Evcilleştireceksiniz Anlatayım İlk Linki Atayım:

Anlatım:
1-İlk Olarak Diğer Bölümüne Girin Kategorilerde Sonra Yumurtalarından Birinde Enderdragon Yazıodu Onu Alın
2-
Sonra Bir Enderdragon Çağırın Sonra Bir Lever Alın Şu İpe Benzer Olanlar Bende unuttum Özür :D
3-Sonrada Çiğ Balık Alın Ve Enderdragona Sağ Click Atın Kalp Çıkacak Çıkmazsa Siyah bir şey Çıkarsa Gene Tekrar Tekrar Tıklayın Kalp Çıktıktan Sonra İpi Alın (Lever Herhalde) Ve Gene Sağ Click Atın Giysi Giyecek Oturmak İçin
3-Ve Gene Son Olarak Sağ Click Atın Ve Onun Üzerine Oturucaksınız Hadi Görüşürüz

Not:please Oylama Kullanın :D

jar atsana gardaş :D

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Yok Ben Yapmadım Başkası Yapmış Siteye sunmuş bende aldım...
2-Ya Kardeşim Direk İndir İnstall Moda gir bitti yüklü...
3-Dur Al Videoda Bu:

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Darq demek sen yanlış yapmışsın videoya Bak
2-Reha Çok Sinirlenmede Dinle Direk İndirdiğinde bir şey Çıkacak Önüne Orada İnstall Mod Yazıyor Ona Bas Yüklenicek Bitti Oyuna Gir
3-bbbb Rehaya Yazdığım Şeye Bak Olmazsa Demek Sende Hata Olabilir

billrizer750

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama wither skeletonun binmesini istiyosan bunu netherde yapacan sonra portala onu getitip normal dunyaya goturebilirsin

darkuscu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey Söyliycem Neden Hayır Diyosunuz Onu Anlamadım...
Ve Neden Flood Yapıosun?