süpriz sandık

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Inanmıyorum bence bu kadarda olmaz bizim serverdeki nadir sandıgın azıcık değiştirilmişini istiyor ferdi abi :/
Nadir sandik veyahutta süpriz sandık zatsn hep birbirine benzer.Bizler nasıl bütün çinlileri veya Japonları birbirlerine benzetiyorsak bu tip özelliklerde hep yüzeysel olarak birbirlerine benzerler.Unutmadan belirteyim, hiçbir serverde oynamadim tahmini 10 aydır ve seni vede serverini dahi gercekten bilmiyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nadir sandik veyahutta süpriz sandık zatsn hep birbirine benzer.Bizler nasıl bütün çinlileri veya Japonları birbirlerine benzetiyorsak bu tip özelliklerde hep yüzeysel olarak birbirlerine benzerler.Unutmadan belirteyim, hiçbir serverde oynamadim tahmini 10 aydır ve seni vede serverini dahi gercekten bilmiyorum.
Juli ? :/

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hmm evet simdi tanidim kayra.Ama senin serverine hiç gelmedim bile, taklitci olmayı sevmem zaten ama bu tip eklentiler zaten abi kardes gibi hep birbirlerine benzerler malesef
En son biran abinin meselesinden sonra görüsememistik :/ nadir sandık acaba sizin zamanınızdan sonramı eklendiki -_- neyse ee nasılsın ab nasıl gidiyor işler :)

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Evet 10 ay önce yoktu biz varken, kayitlardan bakabilirsin.Biran abi mevzusunda çok hataliydin ve simdi burada cafedeymişiz gibi sohbet etmeye kalkarsak cexa felan aliriz :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet 10 ay önce yoktu biz varken, kayitlardan bakabilirsin.Biran abi mevzusunda çok hataliydin ve simdi burada cafedeymişiz gibi sohbet etmeye kalkarsak cexa felan aliriz :)
Ceza benim göbek adım :/ ama simdi oda heryere aynı sifreyle kayıt olmasın çocukluk deyip geçelim seneye güleriz buna :p

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Ceza benim göbek adım :/ ama simdi oda heryere aynı sifreyle kayıt olmasın çocukluk deyip geçelim seneye güleriz buna :p
Adam 40 yasinda bnden 5 yaş buyuk, çocukluk demeyelimde GÜVEN desek ? Adam guvemmiß gelmiş, şifresini alip hesabina girmek mi lazim.Neyse "Dün dündür, bugünse bugün."

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
[QUOTE="blade_, post: 1665879, member: 10351202"]Adam 40 yasinda bnden 5 yaş buyuk, çocukluk demeyelimde GÜVEN desek ? Adam guvemmiß gelmiş, şifresini alip hesabina girmek mi lazim.Neyse "Dün dündür, bugünse bugün."[/QUOTE]
Aslında duşuundukçe pişman oluyorum , bana ts de yalancı diye bağırması aklıma geldikçe bi gururum kırılıyor :/

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Skript e basladim diyordun birkaç ay once; neden hata verir bu skript bilgin var mi ? Yada forumda gerçek manada skriptciler kimler bilgin var mı ?