Sürekli Crash Report Alıyorum

Skender

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İyi forumlar.

Oyun normalde minimum 120 fps de stabil çalışabilirken birden hiçbir şey yok iken çöküyor, Crash yiyorum. Bırakın format atmayı, yeni harddisk alıp yeni harddiske yazılım yükleyip tekrar denediysem de aynı şekilde Crash alıyorum. Defalarca Java'yı yükleyip sildim fakat değişen bir şey yok. Bazen 5 dakikada bir crash veriyor, bazen ise hiç vermiyor. verdiği hata şu şekilde;

#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x0000000002eac230, pid=6376, tid=3920
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_60-b27) (build 1.8.0_60-b27)
# Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (25.60-b23 mixed mode windows-amd64 compressed oops)
# Problematic frame:
# J 2745 C2 java.util.LinkedHashMap$LinkedKeyIterator.next()Ljava/lang/Object; (8 bytes) @ 0x0000000002eac230 [0x0000000002eac200+0x30]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Users\PC\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid6376.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

#
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

Forumda yüzeysel bir araştırma yaptım ve hatamı yaşayan başka birisini göremedim. Ne yapmalıyım? Önerileriniz nedir?

Rhobell

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir serverda yaptıysan ve serverda oynayan tüm oyuncular ( Nerdeyse ) alıyorsa, Birisi spawn' a Factions ile Crash yapmıştır. Resilience veya Optifine ile girmeni öneririm.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle ekran kartınız güncel değildir.Güncelse ram'ınız falan kurtarmıyordur..

Skender

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir serverda yaptıysan ve serverda oynayan tüm oyuncular ( Nerdeyse ) alıyorsa, Birisi spawn' a Factions ile Crash yapmıştır. Resilience veya Optifine ile girmeni öneririm.

Sunucuda sürekli crash alan sanırım bir tek ben varım. Optifine'ı deneyeceğim.

Büyük ihtimalle ekran kartınız güncel değildir.Güncelse ram'ınız falan kurtarmıyordur..

Sistemim sağlam bir sistem, ekran kartımın güncel son versiyonunu indirdim başka hiçbir oyunda böyle bir problemle karşılaşmadım. Bir türlü çözemedim şu crash meselesini. Yani sırf bu hata için gidip harddisk satın aldım.

Skender

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konuyu saptırmayalım lütfen. Optifine'ı duyduğum için denedim, fakat sonuç yine aynı. Sorun afk bıraktığım 2 hesaptan kaynaklanıyor diye düşündüm, çünki oyuna girdiğimde kendi hesabım dahil bilgisayarda 3 minecraft hesabım açık oluyor. Sorun bunlarla da alakalı değil. Sadece ana karakterim açıkken de bu tür crashlarla karşılaşıyorum.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ana karekterin pre ise ve diğerleri sahte ise olabilir minecraftın sitesinden orjinal oyunu yukleyip yapmayı dene :)

Skender

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Shiginima Launcher & Teamextreme Launcher
Yukarıdaki launcherları denedim maresef crash aldım. Orjinal minecraftta da aynı sıkıntı olacaktır sanırsam.[DOUBLEPOST=1441727943,1441643467][/DOUBLEPOST]Evet isteğiniz üzere orjinal Minecraft yazılımını yükleyip denedim sonuç yine aynı. Önerilerinizi bekliyorum. Yedek harddiske windows 8 yazılımı atıp birde onda deneyeceğim ilerleyen günlerde.

Güncel.

Güncel