Süreli Ban Atma

H

HardCore2

Ziyaretçi
Arkadaşlar Bu Forumda Bu Güne Kadar En Fazla 3 Şey İstemişimdir. Hep İnsanlara Yardımcı Olmaya Çalıştım.
Bu Gün Benim Sizden Bir İsteğim Olacak; Bir Server Kuruyoruz Ve Olabildiğince Az Plugin Kullanmaya Çalışacağız Essentials Da Buna Dahil.
Öyle Bir Skript Lazım Ki Server Açılıp Kapansa Bile Süreli Banı Kalacak. Yani Adama 10 Dakika Süreli Ban Attık Serveri Kapattık 3 Yıl Sonra Serveri Açtık Adamın Hala 10 Dakika Banı Olacak Bilmem Anlatabildimmi..

Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum..

@sergun26 @RedFail @Minecraftplayerr @Secret_wither @HqeS @ReMaKeR

Son düzenleme:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Theprofessional" denen insanda öyle bir şey vardı kendisine bi sorar mısın.
Etiketlemek isterdimde rahatsız etmek istemiyorum,sen kendisine sorup şansını dene bence.

H

HardCore2

Ziyaretçi
/gtempban [saat] galiba
veya
/ban [saat]
bunu plugin kullanmadan yapamayız.[DOUBLEPOST=1431614423,1431614386][/DOUBLEPOST]
"Theprofessional" denen insanda öyle bir şey vardı kendisine bi sorar mısın.
Etiketlemek isterdimde rahatsız etmek istemiyorum,sen kendisine sorup şansını dene bence.
yardımcı olacak arkadaşlar konuya gelirler zaten sıkıntı çıkarmanın alemi yok[DOUBLEPOST=1431623446][/DOUBLEPOST]lütfen arkadaşlar yardımcı olun lütfen

• Beğen
Reactions: DIO

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
skript bölümünde plugin önerdiğiniz için çok teşekkür ederim! :sinirli:
Basit Bir Plugini Yükleyip Kurtulmaktansa Burada Skript İle Olması İçin Birtrafını Yırtmaya Gerek Yok Ne Var Yani 5000 Satır Sk Var Benim Sunucumda Hiç Plugin Yok Diye Kral Tahtınamı Oturacaksın Kendinizi Kasmaya Gerek Yok Böyle Şeyler İçin

H

HardCore2

Ziyaretçi
Basit Bir Plugini Yükleyip Kurtulmaktansa Burada Skript İle Olması İçin Birtrafını Yırtmaya Gerek Yok Ne Var Yani 5000 Satır Sk Var Benim Sunucumda Hiç Plugin Yok Diye Kral Tahtınamı Oturacaksın Kendinizi Kasmaya Gerek Yok Böyle Şeyler İçin
kardeşim ben açık kaynak koddan yanayım her şey editlenebilir olmalı. ve böyle bir düşünceye sahipsen skript bölümünde takılma bence.

H

HardCore2

Ziyaretçi
Skripte Gerek Yok.

Komut(Essentials): /tempban İsim Süre(DaKiKa)
essentials kullanmayacağımı belirtmiştim.[DOUBLEPOST=1431628603,1431626843][/DOUBLEPOST]
bu arada yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim