Süreli Vip Vermek Skript İle Minecraft 1.7.2/1.8

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayır, {name} şeklinde belirtilen değişkenler "plugins/Skript/variables" uzantılı dosyasında kaydedilir. Bu yüzden hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Senin dediğin {_name} şeklindeki değişkenlerde olur :)
"wait 30 days" ile değişkenlerin ne alakası var onu anlamadım, ha ben şu an paylaşılan skript den bahsediyorum yoksa tabi yapılır :p

diffirence ile şöyle yapılır; vip alma gerçek zamanıyla şu an ki gerçek zaman arasında ki fark 30 günden büyükse gibi..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
"wait 30 days" ile değişkenlerin ne alakası var onu anlamadım, ha ben şu an paylaşılan skript den bahsediyorum yoksa tabi yapılır :p

diffirence ile şöyle yapılır; vip alma gerçek zamanıyla şu an ki gerçek zaman arasında ki fark 30 günden büyükse gibi..
Ben ters bir şey anlamışım özür dilerim :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Daha önce yapıldı, biraz değiştirip kopyala yapıştır yapmışsanız çok ayıp.

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onu Batihostun Forumunda Yayınlamıştım Oda Orkan Baktı Kardeşim Onun Yorumunu Görmüştü Burda Düzenleyip Verdim Diğerinde Hata Vardı Ayrıca Skript Sürümünün Güncel Olması Lazım.

waits day 30 yazınca kardeşim skriptte 30 günü belirtiyor 30 gün geçince manuadd oyuncuismi default or oyuncu komutunu görüyor.

Mysql Kaydedebilirsiniz Sunucu Kapanıp Açılınca 24 günü kaldıysa ondan devam eder.

Denemedim fakat hatalarını buldum ? VIP Alınan kişiye mesaj atmaz mesela senin skriptin %player% adlı oyuncu seni %arg 2% grubuna taşıdı mesajını vip yapan adama gönderir
Kardeşim Zaten O Mesajı Ben Verirken Yöneticiye Söylemesi İçin Yaptım. Kimseye Mesaj Gitmeyecek Onu Disabledledim

Her sunucu/skript yenilendiğinde bekleme süresi yeniden başlar ki 30 gün aralıksız sunucuyu açık tutabileceğini sanmam :/
Mysql Kullanabilirsin.

/vipsure komudu yazar misin vipler komudu yazdığında kac süre kaldığını görsün
Bi Ara Yaparım

Denemedim fakat hatalarını buldum ? VIP Alınan kişiye mesaj atmaz mesela senin skriptin %player% adlı oyuncu seni %arg 2% grubuna taşıdı mesajını vip yapan adama gönderir
Mesaj Geliyor. Sıkıntı Yok ?

Error veriyor ama yinede uğraşmışsın eline sağlık.
Kardeşim Error Nedir.

Zaten PermissionEx'te süreli vip var. Desteklemiyo demen biraz ilginç olmuş :p
Biliyorum Ama Bu Skripti Kullanırken GroupManageri Destekler
PermissionsEx Komutlarını Kullanmıyor.
/Manuadd Example = GroupManager

Skripti Yeniden Deneyin Olmayanlar İçin Biyerde Satır Ve Boşluk Bırakmışım...

manuadd %arg 1% Oyuncu Yazdıgım Yerleri Vip Bittikten Sonra Hangi Gruba Geçsin Ayarlayabilirsiniz Örnegin:
manuadd %arg 1% Admin

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onu Batihostun Forumunda Yayınlamıştım Oda Orkan Baktı Kardeşim Onun Yorumunu Görmüştü Burda Düzenleyip Verdim Diğerinde Hata Vardı Ayrıca Skript Sürümünün Güncel Olması Lazım.
batihost forumunda bu kodu paylaşan batihost un kurucusu :/
Selam batihostun kurucusu :kaş:
Yoksa sen bunu başka yerde paylaştın sonra batihost çaldı sonra sen yanlışlıkla "batihost da yayınladım" mı dedin
Ckent' Alıntı:
Skript tamamen Bana Ayittir
Çok emek vermişsin helal nasıl değiştirdin o yazıları megavip ve ultravip ile :yıkıl:

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
batihost forumunda bu kodu paylaşan batihost un kurucusu :/
Selam batihostun kurucusu :kaş:
Yoksa sen bunu başka yerde paylaştın sonra batihost çaldı sonra sen yanlışlıkla "batihost da yayınladım" mı dedinÇok emek vermişsin helal nasıl değiştirdin o yazıları megavip ve ultravip ile :yıkıl:
Kardeşim Benim Batihosta Büyük Sunucum Var Batihostla Anlaşmalı Ben Buldum O Kodu İlk Batihostun Kurucusuda Paylaştı Bi Anlatamadım Gitti.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
VPS sunucular RAM'deki zorlanmayı vs düşürmek adına günlük restart atar.
Sunucu yeniden başladığında ise skript iptal olur,yani bu skript çalışmaz.

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MySQL'e kaydettikten sonra bu skript'in en ufak anlamı kalmaz...
MySQL Kaydetmiyicez Zaten Skriptin Optionsuna Girip Mysql Yazıcaksın Variables Klasörünü Stop Çekerken Kaydetçek Mysql Açıldıgında
Geri Yönlendircek Vpsye Bilgileri Oyuncu Girince Vip 20 günü kaldıysa 20 günden devam edecek

peki süreli ban nasıl atıyolar ? işleyişi nasıl
/tempban Yazarak Bakabilirsin
Essentials Şart.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112

Burada ki kod batihost da ki koddan daha önce paylaşılmış
Şimdi sen batihost da mı yayınladınn yoksa nitrado da mı.. Nasıl bir yalan uyduracaksın? Kısacası kopyalayıp yapıştırmışsın. Her şey ortada..
Üstadım #19 :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
MySQL Kaydetmiyicez Zaten Skriptin Optionsuna Girip Mysql Yazıcaksın Variables Klasörünü Stop Çekerken Kaydetçek Mysql Açıldıgında
Geri Yönlendircek Vpsye Bilgileri Oyuncu Girince Vip 20 günü kaldıysa 20 günden devam edecek

/tempban Yazarak Bakabilirsin
Essentials Şart.

Kod:
command /surelivip [<player>] [<text>]:
    trigger:
        if player has permission "SureliVip.Admin":
            if arg 1 is not set:
                send "&6Komut Kullanımı: &e/surelivip -nick- -Vip/MegaVip/UltraVip-" to player
                stop
            if arg 2 is not set:
                stop
            if arg 2 is not "Vip" or "MegaVip" or "UltraVip":
                stop
            if arg 2 is "Vip":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bVip &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bVip &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% Vip"
                wait 30 days
                execute console command "manuadd %arg 1% Oyuncu"
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun Vip süresi bitti." to all players
            if arg 2 is "MegaVip":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bMegaVip &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bMegaVip &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% MegaVip"
                wait 30 days
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun MegaVip süresi bitti." to all players
            if arg 2 is "UltraVip":
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncu &bUltraVip &6grubuna taşındı." to player
                send "&e%player% &6isimli yönetici sizi &bUltraVip &6grubuna taşıdı." to player
                execute console command "manuadd %arg 1% UltraVip"
                wait 30 days
                send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun UltraVIP süresi bitti." to all players
        else:
            send "&6Bu komutu kullanabilmek icin gerekli yetkiniz yok. &cCode Ardadeniz82" to player

Bu kodda bir variables kaydettirmediğin için MySQL'a bağlasan,Hatta NASA'ya bağlansan fayda etmez.