anlamıyormusun peacefulda olsa nası spawnlanır ilk spawn oluyo sonra uzaklaşıyom geliyom yok olmuş[DOUBLEPOST=1418647493,1418647458][/DOUBLEPOST]peaceful da dır
okadarda bilelimYa da (summon pek bilmiyorum) sabahsa yanıp ölüyorlardır ADASDAD
Arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım.Peaceful'daysa öyle oluyo bi' zorluğa bakmaktan çekinme.anlamıyormusun peacefulda olsa nası spawnlanır ilk spawn oluyo sonra uzaklaşıyom geliyom yok olmuş[DOUBLEPOST=1418647493,1418647458][/DOUBLEPOST]
okadarda bilelimarkadaşlar yardım etmeye çlıştığınızı biliyorum ama zamanı gecede durdurdum (gamerule)
aynen[DOUBLEPOST=1418650707,1418650673][/DOUBLEPOST]yorumlara bakıyorumda kimse sorunun ne oldugunu anlamamış
belli bir uzaklığa gelince canavarlar kaybolur(lag olmaması için) bu sorunu nasıl çözer diye soruyor
evet tamda öyle oluyorEmin değilim ama acaba chunk'tan çıkınca yok oluyor olabilir mi?
Evet birincisi Cümleyi mektup gibi bitirdiğin için teşekkür ederimArkadaşım bende aynı sorunu yaşadım.Peaceful'daysa öyle oluyo bi' zorluğa bakmaktan çekinme.
Sevgilerimle,
Ben
hmm ama harita yapıyorum haritayı oynayan herkes indirmek zorundamıSpawn chunk'ına koymayı dene belki olur. Ya da Chunk Update modu ile yapabilirsin. Yani sonuçta orada sürekli chunk update olmalı.
Bir yere command block ile yaklaştıkları anda zombi spawnlanmasını ayarlayabilirsin zor değil @TheRedstoneEngineer <-<hmm ama harita yapıyorum haritayı oynayan herkes indirmek zorundamıbide spawn chunkuna koyamam harita
![]()
komutunu verebilirmisin ?Bir yere command block ile yaklaştıkları anda zombi spawnlanmasını ayarlayabilirsin zor değil @TheRedstoneEngineer <-<
Testfor @p[r=2] gibi gibi bir şeyler olması lazım bilmiyorum testforu hiç*komutunu verebilirmisin ?(summon'u ben ayarlarım o komutu istiyorum)