summon komutu ile mobun yönünü değiştirmek(Soru)

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığımız adventure mapde summon komutu ile yaptığımız villageri nasıl döndürebilirim.Direk sohbetede yazamıyorum çünkü villager özel villager olduğu için sohbete sığmıyor.Bir kaç rotatiıon ile ilgili video buldum ama olmadı.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığımız adventure mapde summon komutu ile yaptığımız villageri nasıl döndürebilirim.Direk sohbetede yazamıyorum çünkü villager özel villager olduğu için sohbete sığmıyor.Bir kaç rotatiıon ile ilgili video buldum ama olmadı.
Entitydata ya da tp kullansan tamam da summonda bilmiyorum.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok /summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}]} komut bu fakat bunu summonlayınca batı tarafına yani southa bakıo ben bunun başka tarafa bakarak doğmasını istiyorum.

Edit:Eğer biliyorsanız bir sorum daha var skeletonun atış mesafesini arttırmak mümkünmü

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok /summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}]} komut bu fakat bunu summonlayınca batı tarafına yani southa bakıo ben bunun başka tarafa bakarak doğmasını istiyorum.
Kod:
/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[180.0f,0.0f]}
Bunu dene

Son düzenleme:

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rotation komutu eklemen gerekiyor örnek /summon Villager -0 -1 -0 {Rotation:[90f,0f]}

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[0.0f,0.0f]}
Bu olmazsa doğduktan hemen sonra bir /entitydata oynatabilirsen
Kod:
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f]}
veya
Kod:
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f,0.0f]}
Mutlaka çalışmalılar

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[0.0f,0.0f]}
Bu olmazsa doğduktan hemen sonra bir /entitydata oynatabilirsen
Kod:
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f]}
veya
Kod:
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f,0.0f]}
Mutlaka çalışmalılar
Yapamadım ama pekde önemi kalmadı aslında mapde pek sıkıntı olmuyor fakat daha önemlisi skeletonun atış mesafesi artabilirmi ?