Entitydata ya da tp kullansan tamam da summonda bilmiyorum.Yaptığımız adventure mapde summon komutu ile yaptığımız villageri nasıl döndürebilirim.Direk sohbetede yazamıyorum çünkü villager özel villager olduğu için sohbete sığmıyor.Bir kaç rotatiıon ile ilgili video buldum ama olmadı.
Yok /summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}]} komut bu fakat bunu summonlayınca batı tarafına yani southa bakıo ben bunun başka tarafa bakarak doğmasını istiyorum.
/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[180.0f,0.0f]}
bunu denemiştim olmadıBunu deneKod:/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[180.0f,.0f]}
sürümün neybunu denemiştim olmadı
Sürümün ne? Bildiğim kadarıyla rotationlar 1.8 üzerinde çalışırlar.bunu denemiştim olmadı
kuzeye doğru sürüm 1.8.1Sen hangi yöne çevirmek istiyosun ona göre verelim.
/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[0.0f,0.0f]}
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f]}
/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f,0.0f]}
Yapamadım ama pekde önemi kalmadı aslında mapde pek sıkıntı olmuyor fakat daha önemlisi skeletonun atış mesafesi artabilirmi ?Bu olmazsa doğduktan hemen sonra bir /entitydata oynatabilirsenKod:/summon Villager -1714 63 -510 {CustomName:John,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name: generic.followRange,Base: 0.0}],NoAI:1,Silent:1,Invulnerable:1,Offers:[{}],Rotation:[0.0f,0.0f]}
veyaKod:/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f]}
Mutlaka çalışmalılarKod:/entitydata @e[type=Villager] {Rotation:[0.0f,0.0f,0.0f]}
O soru burda var yapmaya çalışıyorum/çalışıyoruz https://forum.gamer.com.tr/konu/ske...artirmak-muemkuenmueduer.271102/#post-1529744Yapamadım ama pekde önemi kalmadı aslında mapde pek sıkıntı olmuyor fakat daha önemlisi skeletonun atış mesafesi artabilirmi ?