SunFaction Yetkili Alımları !

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Selamlar Forum severler yeni açılacak serverimiz için alım yapıyorum. Şimdilik hamachi ile alımları sürdürecem alım ve çalışmalar bitince axitr veya nitrado ya geçicez. :bayrak:
Hamachi Ağı :

Ağ Adı: sunfctn1 Ağ Şifresi: 123

İp Adresi: 25.44.14.37

skype adresim: oyunda verilecek.

En Az 12 Yaşında Olacak. Pluginlerden Anlayacak. We Wg Kullanabilecek. Saygılı Olacak. Kafasına Göre Hareket Etmiyecek.

Admin: 1 Adet.

Pluginer:2 Adet.

Builder: 2 Adet.

Rehber : Server Tamamlandığında 5 Adet Alınacak. [Duruma Göre Sayısı Artabilir]

Moderator: Server Tamamlandığında 2 Adet Alınacak. [Duruma Göre Sayısı Artabilir]

Sunucu Aktif Gelebilirsiniz. Artık.

mert667

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pluginer olabilirim, deneyimlerim.. Skypem : hacker6670

2011 - 2017 İlk türk minecraft sunucularının sahiplerindenim. Hep bir tutkum oldu, plugindir, oyuncularla ilgilenmesidir vesaire. Sayısız sunucuda rehberlik yaptım, sayısız sunucu açtım.. En Köklüsü PlatonCraft idi ki gece 11 de 60+ online sayısını tutturmuştuk.. Yine köklü türk sunucularında görev aldım, (nomercmy, v.s) ayrı olarak rehberlik tutkum vardır kendi sunucumda yan hesap açıp o hesabı düz rehber yapıp oyuncularla ilgilendiğim bile oldu..

AhmetB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginer olabilirim, deneyimlerim.. Skypem : hacker6670

2011 - 2017 İlk türk minecraft sunucularının sahiplerindenim. Hep bir tutkum oldu, plugindir, oyuncularla ilgilenmesidir vesaire. Sayısız sunucuda rehberlik yaptım, sayısız sunucu açtım.. En Köklüsü PlatonCraft idi ki gece 11 de 60+ online sayısını tutturmuştuk.. Yine köklü türk sunucularında görev aldım, (nomercmy, v.s) ayrı olarak rehberlik tutkum vardır kendi sunucumda yan hesap açıp o hesabı düz rehber yapıp oyuncularla ilgilendiğim bile oldu..
Sunucu Ayarlanana Kadar Hamachi Üzerindeyiz Biliyorsunuz. Sunucu Ayarları Bitince Küçük Bir Yardımınız Bulunur Mu 10 Tl Gibi.

Hadi Gelin