SunRiseNetwork RubySurvival - Yeni Sezon ! - Özel Ruby ve Ametist Karışımlı Eşyalar ! - IP: oyna.sunrisenw.com.tr | 1.19x - 1.20x

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
oyna.sunrisenw.com.tr
Oyun Sürümü
1.19x - 1.21x
Sunucu Slotu
60
Sunucu Türü
Survival
1-min.png
2-min.png

3-min.png

2024-07-07_22.19.25-min.png
2024-07-07_22.17.43-min.png
2024-07-07_22.17.33-min.png
2024-08-27_13.27.35-min.png
2024-08-22_15.51.43-min.png

Son düzenleme:

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya girdiğimde tasarımcı mimar rehber kurucu svip vip rollerini birer birer görmüştüm buna şaşırdım tabi bunu dile getirdiğimde kurucu uslubumu duzeltmem gerektiğini vurguladı bende la kes dedim ve
1724440979375.png

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya girdiğimde tasarımcı mimar rehber kurucu svip vip rollerini birer birer görmüştüm buna şaşırdım tabi bunu dile getirdiğimde kurucu uslubumu duzeltmem gerektiğini vurguladı bende la kes dedim ve Ekli dosyayı görüntüle 219699
velhasılkelam daha "la kes" den dolayı böyle yaptırım uygulayan bi kurucuya güven olmaz yarın birgün sunucuda kasılırsınız emek verirsiniz adam umurzamaz en ufak hatanızda banlar. tavsiye etmiyorum.

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucuya girdiğimde tasarımcı mimar rehber kurucu svip vip rollerini birer birer görmüştüm buna şaşırdım tabi bunu dile getirdiğimde kurucu uslubumu duzeltmem gerektiğini vurguladı bende la kes dedim ve Ekli dosyayı görüntüle 219699
velhasılkelam daha "la kes" den dolayı böyle yaptırım uygulayan bi kurucuya güven olmaz yarın birgün sunucuda kasılırsınız emek verirsiniz adam umurzamaz en ufak hatanızda banlar. tavsiye etmiyorum.
Merhabalar,
Sunucumuzun temel taşlarından biri, herkesin güvenle ve keyifle vakit geçirebileceği bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamın sürdürülebilirliği ise belirlenen kurallara bağlı kalmakla ve karşılıklı saygıyı korumakla mümkündür. Oyuncuların birbirine karşı saygılı davranması, toksik davranışlardan kaçınması ve yetkililere karşı da aynı saygıyı göstermesi, sunucuya katılan her kişinin sorumluluğudur.

Sunucumuza katıldığınız ilk andan itibaren şahsıma karşı gösterdiğiniz saygı dışı ve basit davranışlar nedeniyle sunucudan engellendiniz. Şunu net olarak belirtmek isterim ki, ben sizin arkadaşınız ya da tanıdığınız değilim. Bu nedenle, bana karşı "la olm", "la kes" gibi uygunsuz veya arkadaş ortamında kullanılan ifadeleri kullanmanız kabul edilemez.

Sunucudan kalıcı ban yemenizin asıl nedeni, sözlü uyarıları dikkate almadan aynı şekilde devam etmenizdir. Sunucuya girer girmez bu tür davranışlar sergileyen oyuncular, troll amaçlı gelme ihtimali olduğundan dolayı yetkili insiyatifine bağlı olarak kalıcı şekilde engellenebiliyor. Normal hakaretlerde direkt olarak kalıcı engelleme uygulanmamaktadır, sanırım bu konuda yanlış bir algınız olmuş.

Bu tür davranışlar sadece bana değil, tüm sunucunun düzenine ve diğer oyunculara da saygısızlıktır. Kurallarımız herkesin huzurunu ve saygısını korumak amacıyla vardır ve bu kuralların ihlali ciddiye alınır. Sunucumuzda bu tür davranışların hiçbir şekilde tolere edilmeyeceğini bilmenizi isterim.
Bu mesaj Coolio01 tarafından yazıldı.

Son düzenleme:

Nekorya_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
SUNRISENETWORK - RUBYSURVIVAL
-------------------------------------------------
SunRiseNetwork RubySurvival, arkadaşlarınızla saatlerce eğlenebileceğiniz eşsiz bir Minecraft deneyimi sunar.
Klasik Minecraft survival deneyimini modern özelliklerle harmanlayarak, hem nostaljik hem de yenilikçi bir oyun ortamı sunan
RubySurvival'da, zorluklarla dolu bir dünyada hayatta kalmanın heyecanını yeniden keşfedeceksiniz.
Eşsiz yapılar inşa edin, kaynakları toplayın ve tehlikelerle dolu bu dünyada dostlarınızla birlikte hayatta kalın.
-------------------------------------------------

Özel Eşyalar
Özel Kitler
Meslek Sistemi
Claim Sistemi
Klan Sistemi
Günlük Kasa & Ödül Sistemi
Takas Sistemi
Görev Sistemi
Otomatik Event Sistemi
ve daha fazlası..
IP : oyna.sunrisenw.com.tr / play.sunrisenw.com.tr
Sürüm : 1.20.4
Ekli dosyayı görüntüle 219646
sunucu iyi hoş oyun deneyimini bozan kişilere hemen bi yaptırım uygulanıyor sunucu içindeki kurallar net bu yönden de iyi öneriler dikkate alınıyor arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz sade ve güzel survival deneyimi sunuyor
inşallah clan açma oyuncularada açılır

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu iyi hoş oyun deneyimini bozan kişilere hemen bi yaptırım uygulanıyor sunucu içindeki kurallar net bu yönden de iyi öneriler dikkate alınıyor arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz sade ve güzel survival deneyimi sunuyor
inşallah clan açma oyuncularada açılır
Güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Klan özelliği yakında oyunculara da açılacaktır. İyi oyunlar dileriz.

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Sunucumuzun temel taşlarından biri, herkesin güvenle ve keyifle vakit geçirebileceği bir ortam oluşturmaktır. Bu ortamın sürdürülebilirliği ise belirlenen kurallara bağlı kalmakla ve karşılıklı saygıyı korumakla mümkündür. Oyuncuların birbirine karşı saygılı davranması, toksik davranışlardan kaçınması ve yetkililere karşı da aynı saygıyı göstermesi, sunucuya katılan her kişinin sorumluluğudur.

Sunucumuza katıldığınız ilk andan itibaren şahsıma karşı gösterdiğiniz saygı dışı ve basit davranışlar nedeniyle sunucudan engellendiniz. Şunu net olarak belirtmek isterim ki, ben sizin arkadaşınız ya da tanıdığınız değilim. Bu nedenle, bana karşı "la olm", "la kes" gibi uygunsuz veya arkadaş ortamında kullanılan ifadeleri kullanmanız kabul edilemez.

Sunucudan kalıcı ban yemenizin asıl nedeni, sözlü uyarıları dikkate almadan aynı şekilde devam etmenizdir. Sunucuya girer girmez bu tür davranışlar sergileyen oyuncular, troll amaçlı gelme ihtimali olduğundan dolayı yetkili insiyatifine bağlı olarak kalıcı şekilde engellenebiliyor. Normal hakaretlerde direkt olarak kalıcı engelleme uygulanmamaktadır, sanırım bu konuda yanlış bir algınız olmuş.

Bu tür davranışlar sadece bana değil, tüm sunucunun düzenine ve diğer oyunculara da saygısızlıktır. Kurallarımız herkesin huzurunu ve saygısını korumak amacıyla vardır ve bu kuralların ihlali ciddiye alınır. Sunucumuzda bu tür davranışların hiçbir şekilde tolere edilmeyeceğini bilmenizi isterim.
"Bu tür davranışlar sadece bana değil, tüm sunucunun düzenine ve diğer oyunculara da saygısızlıktır." pardon ?
buradaki bir oyuncuyu böyle basit bir sebep den dolayı yasaklamak ? küçük bir çocuk olasılığını göz ardı etmek
bu oyunu genel olarak çocuklar oynuyor siz eğer böyle şeyler yüzünden önünüze geleni engeller iseniz sunucunun ne online artar ne tutar kendi arkadaş çevrenizde sunucu açıp oynamış olursunuz belliki benim gibi insanlara tahamül seviyeniz olağın dışı bu piyasa ve ortamlar size göre değil .
(özet: bi kaç aya bu piyasadan silinen sunuculardan birisi olursunuz ama bu oyuncular piyasadan asla silinmez sevgilerle birdost)

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
"Bu tür davranışlar sadece bana değil, tüm sunucunun düzenine ve diğer oyunculara da saygısızlıktır." pardon ?
buradaki bir oyuncuyu böyle basit bir sebep den dolayı yasaklamak ? küçük bir çocuk olasılığını göz ardı etmek
bu oyunu genel olarak çocuklar oynuyor siz eğer böyle şeyler yüzünden önünüze geleni engeller iseniz sunucunun ne online artar ne tutar kendi arkadaş çevrenizde sunucu açıp oynamış olursunuz belliki benim gibi insanlara tahamül seviyeniz olağın dışı bu piyasa ve ortamlar size göre değil .
(özet: bi kaç aya bu piyasadan silinen sunuculardan birisi olursunuz ama bu oyuncular piyasadan asla silinmez sevgilerle birdost)
Merhabalar,
Sunucumuzun sitesindeki hizmet şartları kısmında, sunucumuza kayıt olan kullanıcıların/oyuncuların 13 yaşından büyük olması veya ebeveynlerinin iznini almış olması gerektiği maddesi yer alıyor. 13 yaşına gelen bir bireyin, insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini az çok öğrenmiş olması gerekir. Haklısınız, piyasada çok toksik oyuncu var; ancak biz bu tür oyuncuları sunucumuzda barındırmak zorunda değiliz. Her oyuncunun sunucu seçme hakkı olduğu gibi, her sunucunun da oyuncu seçme hakkı vardır. Yine de yorumunuz için teşekkür ederiz.

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucumuza gelen yeni güncelleme hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

/market komutu eklendi !
Ağaçlar artık kökünden kırılabiliyor.
ve giriş aralığı 1.20.4'ten 1.19x - 1.21x'e çıkartıldı.

Sizlerde sunucumuza gelerek bu yenilikleri deneyimleyebilirsiniz !

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Siz değerli forum üyelerimizi full version 1.0 güncellemesi hakkında bilgilendirmek isteriz.
  • Merkez haritası tamamen değişti !
  • Artık /bilgi yazarak yardım menüsüne ulaşabiliyorsunuz.
  • Bilgi menüsüne kullanıcı sözleşmesi ve oyun kuralları eklendi.
  • Bilgecan Dede NPC'si eklendi.
  • Kasa Tüccarı güncellendi.
  • Tüccar Sistemi Getirildi.
  • Lider tabloları tamamen yenilendi.
  • /süre komutu tamamen güncellendi, yeni bilgiler eklendi.
  • Tab menüsü tamamen güncellendi.
  • RubySurvival logosu yeniden dizayn edildi.
  • Optimizasyon iyileştirmeleri yapıldı.
  • Oyun BETA sürümünden çıkarıldı.
  • Klan sistemi artık tamamen aktif !
  • Günlük kasanın açılma süresi 24 saatten sıfıra çekildi.
  • Tüm gui menülerinin tasarımı, görünüşleri baştan aşağıya yenilendi.
  • /profil eklendi
  • Tüccar, profil, sosyal medya menülerine özel gui görünümü eklendi.
  • Tab menüsünün görünümü güncellendi.
  • Sohbette rütbelere göre özel yazı renkleri getirildi.
  • Sırt çantası eklendi.
  • Blok kırma, sohbete yazı yazma gibi yarışmalar eklendi.

SunRiseNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu güncel, sunucumuz aktif.
- RubySurvival II. sezonuna girdi.
- Teslimat sistemi eklendi.
- Bazı hatalar düzeltildi.
- Warp noktaları yeniden tasarlandı.
- Sürüm ve giriş hataları düzeltildi.

Ayrıca tüm forum üyelerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Yaşasın Cumhuriyet !