• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Sunucu Açacağım. Hosting Önerileriniz Nelerdir?

TheChain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba güzel bir factions veya survival sunucu açmayı planlıyorum. Sorun yaşadığımda iletişim kurması kolay olan, yönetim arayüzü iyi olan ve lag yapmayacak hosting önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

BeKoo_

Kalite, sunan ile değil, müşteri ile algılanır.
En iyi cevaplar
1
SlimmWEB'in Kampanyası var. Fiyat Performans açısından gerçekten güzel bir kampanya.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

IronGolem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba güzel bir factions veya survival sunucu açmayı planlıyorum. Sorun yaşadığımda iletişim kurması kolay olan, yönetim arayüzü iyi olan ve lag yapmayacak hosting önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Govizyon.com'u öneririm kendim kullanıyorum ve gayet güzel.

TugayTKSZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keyubu Öneririm Gecenin 2 Sinde Bile Destek Veriyorlar 7/24 İletişim TPS 20 Den Aşağı Düşmüyor

Hostigame

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hostigame.com Uygun fiyatlı güçlü korumaya sahip sunucularımız bulunmakta destek ekibimiz hiçbir sorun yaşamamanız için her daim sizinle