HardEnder
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
kodu atmasına gerek yok zaten ilk iki satır da kodu var sorunu java virtual machine error diye aratıp ranork un vidyosundan yardım alabilirsin.bat kodunu atarmısın?
Java -Xmx5G -Xms1G -jar craftbukkit.jar.bat kodunu atarmısın?
link atarmsınıkodu atmasına gerek yok zaten ilk iki satır da kodu var sorunu java virtual machine error diye aratıp ranork un vidyosundan yardım alabilirsin
linki zaten sana açıklama şeklinde söyledim Google a java virtual machine error yaz vidyo izle bu yapamıyor musun? sen nasıl bu konuyu açtın bu daha yorucuJava -Xmx5G -Xms1G -jar craftbukkit.jar
pause
link atarmsını
bilgisayara format atmadan önce aynı bat dosyaysı çalışıyouramıni düşürmeyi dene 1gb a 1gb yap ondan oluyor zaten belli
Demekki önceden Java 7 kullanıyodun.bilgisayara format atmadan önce aynı bat dosyaysı çalışıyou
Güldürdün adı ile ne alakası var bunun ornitorenkbeyinli adamadını start.bat olarak değiştir
öncedende java 8 di ama şimdi java 8 en son sürümDemekki önceden Java 7 kullanıyodun.
Format atıp tekrar yükleyince normal olarak Java 8 indirdin.
Bendede öyle bişiler oluyodu düşürünce düzeliyor.
Bir zamanlar benimde böyle bir problemim vardı limon beyinli adamGüldürdün adı ile ne alakası var bunun ornitorenkbeyinli adam
Adı ile alakası yok ornitorenkbeyinliBir zamanlar benimde böyle bir problemim vardı limon beyinli adam