30 dan fazla sunucu açtım dostum 2012 den beri farketmiyor pek benim için isteğe göre açmak istiyorum.Hangisinde daha fazla bilgiliysen onu seç derim. Sonuçta sunucuyu yöneten kişi sensin. Senin fikirlerin önemli.
ankete oy verirsen mennun olurumKeşke belirtseydiniz. Yeni başlayacaksınız sandım. SkyBlock veyahut Factions tavsiye ederim.
Anlıyorum seni tapınak şovalyesi.Klanlar ve hazırda kaleleri olsun. Klasik Minecraft kalesi öyle şatafatlı falan değil. Sunucuya katılan oyuncular klanlardan birisini seçip katılsın sonra kale içerisinde gelişip savaşlara çıkılsın. Yol kesen haydutlar olsun. Rol gibi ama zarlı rol ortamı değil. Ne olduğunu gayet iyi biliyorsun.
Teşekkür ederim dostum discord varsa gel konuşalım.
eski rol sunucularımızı biliyor musun dostum ?Güzel bir role play sunucusu olabilir.
Uzağa değil yakına bakmak gerek. İçinde 3-5 plugin ha var ha yok bildiğim çokta kaliteli tutan yabancı serverler var. Herşeyden önce fikir gelir. Az plugin + kalite = Görebileceğin en kaliteli server.Şimdi senin oyunculara birşeyler katman lazım diğer server lardan veya diğer oyunlardan ayrıcalığın ve bi farkın olmalı önce bunun için bilgili ve kaliteli bir pluginer lazım veya kadron tamsa fikirler üretin sunucuları gezin ve görmediğiniz istediğiniz seyin bulunmadığını farkettiğinizde iste
fikriniz doğmaya başlamıştır.
veya yeni bir oyun yapın bedwars fln nasıl çıktığı gibi bizim aklımızda baya oyun var ama onları yapacak bir kadromuz yok o yüzden normal şeylerden sunucu açıcaz ve ekibimizi arıyacağız o sunucumuz sadece bir ön gösterim olacak gerçek sunucumuzu ise ekibi topladığımız zaman
tarihe adımızı yazdıracağız..