Sunucu Açmak istiyorum 7/24

• Konuyu başlatan M. Bektas
  • Başlangıç tarihi
M

M. Bektas

Ziyaretçi
Bir server kiralayıp,
Wg li warplı lapiste para kasılan orman , arsa tarzı şeyler barından sw kurmak istiyorum.
Öncelikle serveri AxiTr den kiralamayı düşündüm sizce iyimidir?
Onlara istediğim pluginleri versem atabilirmi??
Birde bana bu kodların açıklamasını hangi pluginlerin gerektiğini nasıl kullanıldığını anlatırsanız çok sevinirim..

Herşeyde yardımcı Olabilecek birisi varsa Şartsız admin olarak sw ye alabilirim.
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum
İyi Forumlar..

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
AxiTr'den bence kiralama herkes şikayet ediyor pek denemedim ama bir serverine girmiştim çok laglıydı

M

M. Bektas

Ziyaretçi
hmm bilgilendirme için teşekkür ederim.
İyi forumlar[DOUBLEPOST=1380052194,1380033568][/DOUBLEPOST]yokmu tam olarak anlatabilecek acaba?[DOUBLEPOST=1380110985][/DOUBLEPOST]Yardım lütfen :(

Rhyn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bakin axitr den almayin bir tanidik aldi paneli hacklediler adamlar kaç hafta sifre beklediler panel sifresi?

M

M. Bektas

Ziyaretçi
bakin axitr den almayin bir tanidik aldi paneli hacklediler adamlar kaç hafta sifre beklediler panel sifresi?
Bilgiler İçin Teşekkür ederim..

AxiTr den başka alabilme şansım var elbet ama bana sw nasıl kurulur plugin atma komutlarını ve tamamen sw nasıl onlıne olur anlatabilecek olursa sevinirim

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunu Bir Öneri Olarak Söylüyorum.Böyle Basit Şeyleri Bilmeden Server Açmayın.Youtube Diye Biryer Var.Yaz Nasıl Kurulur Diye.Çıkar.

M

M. Bektas

Ziyaretçi
Bunu Bir Öneri Olarak Söylüyorum.Böyle Basit Şeyleri Bilmeden Server Açmayın.Youtube Diye Biryer Var.Yaz Nasıl Kurulur Diye.Çıkar.
Saten araştırmalarım sonucunda, Türklerin bu konuda pek gelişemediğini fark ettiğimden dolayı,
bilenlerden yardım istiyorum. Bu konulardan sonra belki bende başkasına öğreterek Türklerin bu konuda geliştiğini en azından kendi başlarına bir şey yapabildiklerini göstermek istiyorum.
Ve Söylediğiniz gibi birçok video mevcut ise Rica etsem bir tanesini koyarmısınız?
Çok Zor Olmasa gerek diye düşünüyorum..
İyi Forumlar..

M

M. Bektas

Ziyaretçi
Onerilr için cok tesekkur ederim.
Serverlerinizde bol şans dileyem sizede bana su pluginler ve kullanmları hakknda yardmci olursanz cok makbule gecer
İyi Oyunlar

M

M. Bektas

Ziyaretçi
yapamadığın birkaç plugin olursa çekinmeden bana sorabilirsin
Çekinme sorun değil Kardeşim,
Yaptığınız yardımlardan ve yapacaklarınızdan minnettarım saten.
Ben pluginleri seçtim ne koyacağımı ama tek sorun,
Hangisi nasıl kullanılır nasıl işler bilmemem.
Hele şu world edit ve wg den anlamıyorm..
"0" dan birisine anlatırmışcasına bi ders gibi birisi yazsa Çok Makbule Geçer..
İyi Forumlar - İyi Oyunlar :)

Plugin İstek Listem ---
Essentials
Authme Reloaded
Lockette
PermissionsEx
WorldEdit
WorldGuard
Vault
GroupManager
ChestShop
iConomy
EpicBoss
SimpleRegionMarket
MobBountyReloaded
AutoMessage
AntiBot
DisguiseCraft
TimTheEnchanter
EnchantShop
LetItRain
MobArena
SpamGuard
PermSigns
PlotMe
TabName
Fly
SignEdit
SimpleVipPerks
MobStats
Horses
ColoredTabList

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İmzamdan ilgili konuya giderek açtığım konuların bulunduğu linke tıklayıp, istediğin pluginlerin çoğunun Türkçe video anlatım ve gereklilerin Türkçe çevirili versiyonlarına ulaşabilirsin.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pluginler iyi çok gereksiz yok ama server çok sıkıcı geçmesin dersen minigames ve tf2'de atabilirsin(tf2'yi ayarlayabilirim)

M

M. Bektas

Ziyaretçi
Herkeze yaptığı yardımlardan dolayı Teşekkürlerimi sunuyorum.
Her birinizi ilerde serverimde görmek isterim :)

Şimdi sadece sizden ricam konu altına hangi siteden server kiralıyaym veya şuradan almayaym orası dandik diyebilir? ve birde neden belirtirseniz Çok sevinirim

İyi oyunlar