AlicanTrn
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bende bir nevi sunucu açmak istiyenlerdenim.
Maddi durum derseniz Hayır,Maddi durumum Yetiyor.
Sebebler ;
Harita
Pluginler
Site
Türkler
Not Olarak ;
Eklentilerden anlarım ama ben kalıcı bir sunucu oluşturmak istiyorum herkes ister,Örn : lapis server , açmak istesem açarım hazır bir map ohh kayha ama insanında bir gururu vardır ben bunu gururuma yediremiyorum !
Harita olarka Mimarlığım 10/3 ciddiyim düz olarak pek güzel yapamamam.
Site ; Aslında sorun yok her şeyi hallederim ..Ama gine geride kalır..
Türkler : Benim burada halkımızı aşşağılamak gibi bir niyetim yok ama Böle bir güzel sunucu Türk Oyuncularının Sadece 4/1 anlıyaca bileceği bir şey olcaktır.
genel olarak gine herkes birbirine küfür FairPlay anlayışı 0,Bunları deneyimlerime göre anlatıyorum..
Anlıyacağınız türk oyuncularının Minecraft anlayışı Gelişmiş Olmalıdır..
Eğer sunucu açarsamda Sadece Premium Account'lar girebilcek.. Bir nevi korsana hayır,
Maddi durum derseniz biraz kendinizi sıkıp alabilirsiniz eğer "Minecraft" oynamayı çok seviyorsanız.
Adamlarının Emeklerinin Karşılığını Verin..
Maddi durum derseniz Hayır,Maddi durumum Yetiyor.
Sebebler ;
Harita
Pluginler
Site
Türkler
Not Olarak ;
Eklentilerden anlarım ama ben kalıcı bir sunucu oluşturmak istiyorum herkes ister,Örn : lapis server , açmak istesem açarım hazır bir map ohh kayha ama insanında bir gururu vardır ben bunu gururuma yediremiyorum !
Harita olarka Mimarlığım 10/3 ciddiyim düz olarak pek güzel yapamamam.
Site ; Aslında sorun yok her şeyi hallederim ..Ama gine geride kalır..
Türkler : Benim burada halkımızı aşşağılamak gibi bir niyetim yok ama Böle bir güzel sunucu Türk Oyuncularının Sadece 4/1 anlıyaca bileceği bir şey olcaktır.
genel olarak gine herkes birbirine küfür FairPlay anlayışı 0,Bunları deneyimlerime göre anlatıyorum..
Anlıyacağınız türk oyuncularının Minecraft anlayışı Gelişmiş Olmalıdır..
Eğer sunucu açarsamda Sadece Premium Account'lar girebilcek.. Bir nevi korsana hayır,
Maddi durum derseniz biraz kendinizi sıkıp alabilirsiniz eğer "Minecraft" oynamayı çok seviyorsanız.
Adamlarının Emeklerinin Karşılığını Verin..