Sunucu açmak istiyoruz Eleman alımı yapılacaktır.

markolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;

Önceleri tek başıma minecraft sunucusu açmış fakat pek başarılı olamamış biri olarak grupça bir faaliyet içerisine girmeye karar verdim.
Elimizde istemediğiniz kadar istemediğiniz özelliklerde sunucular mevcut. Her türlü sunucu desteğini sağlamaktayız.
Bize;

Plugin ayarlaya bilecek,
ve şu an ağırlıklı olarak skripter lazım,

Yaş sınırı 18 yukarısı iyi olur ama işinin ehli biriyse 18 altıda olabilir.
Özellikle işinin ehli ve bilgili kişilere ihtiyacımız var sonuçta büyük bir sunucu oluşturmak istiyoruz.

Biz sunucu desteğini istediğiniz özelliklerde sağlarız, gerekli her işlemi gerçekleştiririz yeterki elimizde bilgili insanlar olsun
şu an üç kişiyiz.
Başvurularınızı bekliyoruz.

Son düzenleme:

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Yunus Emre
Soyad:Kılınç
Bilgi:birçok sunucuda builder oldum Buildim iyi Komutların Hepsini biliyorum Minigames ekleyebilirim türkçe bile çevirebilir birçok kere minigames denedim oldu
Yaş 15
Sunucun gelişmesi için elimden geleni yaparım 3 yıldır bu işlerle uğraiıyorum bungeecord anlarım
İletişim skype :ahmet10752

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
plugin ayarlaya bilirim kardeşim
Facebook tan ulaşin link::::::::::::::::::::::::::::....
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ad oğuzhan berke
soyad çalışır
yaş 13

Son düzenleme:

Pandicos

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad:Metehan
Soyad:Çelik
Pluginer olabilirim pluginlerle aram iyidir kendi serverimde var ve ayrıca farklı olarak 4 serverdede çalıştım ancak çoğunlukla buildim iyidir

_LonGZz_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Furkan
Soyad: Demirel
Bilgi: bir cokkez kendi serverimi yonettim actım kurdum pluginerlik yaptım plugin kodladım skrpt yaptım editledim admin oldum vs %70 %80 Bilgim var :)
Yaş 17 Hazıranda 18 inşh :)
Sunucun gelişmesi için elimden geleni yaparım 4 yıldır bu işlerle uğraiıyorum Bildigim pluginerde olur bilmedigimde ama yılmam elimden geleni yaparım :)
İletişim skype : promaster0075

ByLeoPaRWT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ad:Yunus
soyad: Durmuş
yetki istorum modluk çok serı ureten sunger sp elmas block sp yapabılıyorum bunları satıp para kazanalbılırsınız
2 swde adminlikim tecrübem var skyblock ama

CreeperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD: AZİZ
Oyun İçi Nick:JassonPG
SOYAD: M****
TECRÜBE: %93
BİLDİGİM KOMUTLAR: WorldGuard,VoxelSniper,Brush,GoBrush,WorldEdit
YAPTIGIM Spawnın BİR FOTOGRAFI:

EXTRA TANITIM: Merhabalar, Adım Aziz 16 Yaşındayım Yaklaşık 4 Yıldır Builder'lik ile Uğraşıyorum, Keralis Gibi Üst DÜzey Mİmar'lardan Ders'ler aldım. Son 1 Yıldır Map Yapıp Satıyorum. Neden sizi tercih ediyorum diye sorarsanız. Öncellikle Çalıştıgım birçok serverde Samimi bir ortam yoktu. Sizde bu ortamı görebiliyorum + Çalıştıgım her serverde maaş alırdım bu sefer sizden herhangi bir maaş talep etmiyorum. Tamamen ücretsiz çalışacagım. Belliki elinizden geleni yapmaya çalışan 3 kişilik bir grupsunuz bu gruba destek vermekte bana yakışır. Eğerki Alınırsam ne mutlu bize alınmassam'da eyvallah derim sorun yok. Teşekkürler Saygılarımla AZİZ [JassonPG]

markolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an ağırlıklı olarak skripter lazım, alımlar güncel arkadaşlar.

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:emirhan
Soyad: bağsürer
Bilgi: 2 kez kendi serverimi açtım yönettim para sıkıntısı yaşadım kapattım şu an da baska bi serverde başadminim kabul edersehiniz o serveri bırakıp size gelirim
Yaş 16 kusura bakmayın
Sunucun gelişmesi için elimden geleni yaparım 2 yıldır çaışıyorum rehberlik moderatorluk adminlik farketmez ama buildim kötü
İletişim skype : facebook: