Sunucu Açmayı Planlıyorum Ama Plugin Sorun

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Kişi Arıyorum Para Vermesine Gerek Yok Ben Herşeyi Karşılayacağım Ondan İsteğim Sağlam Bir Plugin Paketi Hazırlaması. Sağdan Soldan Toplanmış Değil
Faction Açacağım Factionlarin En üst Düzeyde Olmasını İstiyorum Sadece Böyle Değişik Şeyler Sistemler Uğraştırıcı Bir Faction İstiyorum Kitle Tutabilecek Biri Varsa
fb.com/Artemisi.Emre

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"Para Vermesine Gerek Yok Ben Herşeyi Karşılayacağım" Bu tam olarak ne demek plugin paketi yapıp bide para mı ödicez :(

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
sağlam bi paket yaptırıp sunucuyu tek başına yönetmeni öneririm

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin Paketlerini indirip kurcala. Bir kaç ufak detay anlarsın. Plugin paketi konusuna gelince bu devirde parasız iş yürümez :)

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ah işte tam ticaret adamı. Para vermesine gerek yok diyerek aslında ters psikoloji yapıyor. Lüks Holdinge eleman alıcak adamın maaş vermek yerine "dostum bu 100 katlı holdingte bize para vermeden çalışabilirsin ama unutma bu kıyak sadece sana" demek gibi bisey ahsgdvas

Aslan avına iyice yaklaşıyor. Serengiti düzlüklerinde zorlu dakikalar.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Şunu Demeye Çalışıyor. Pluginer Arıyorum, Serverde Yetki Vericem ama Ne Para Vermesine Ne De Para Almasına Gerek Kalmıcak.
Yani Bu Ne Demek Anlatıyım: Programcı Birini İşe Alıp İstediği Bir Programı Yazdırdıktan Sonra Şirket Yönetiminde Koltuk Vericek. Ama Sadece Koltuğa Oturacak. Şirketten Asla Para Almayacak veya Koltuk Parası Vermeyecek. Üstelik Sürekli Yazmış Olduğu Programın Hatalarını Gidericek ve Geliştirecek.

Son düzenleme:

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Şunu Demeye Çalışıyor. Pluginer Arıyorum, Serverde Yetki Vericem ama Ne Para Vermesine Ne De Para Almasına Gerek Kalmıcak.
Yani Bu Ne Demek Anlatıyım: Programcı Birini İşe Alıp İstediği Bir Programı Yazdırdıktan Sonra Şirket Yönetiminde Koltuk Vericek. Ama Sadece Koltuğa Oturacak. Şirketten Asla Para Almayacak veya Koltuk Parası Vermeyecek. Üstelik Sürekli Yazmış Olduğu Programın Hatalarını Gidericek ve Geliştirecek.
Ağzına Sağlık birden Anlatmaya Çalıştığım Adama Para Vermiycem Gibi Bir Söz Kurmadım Tabikide Vericem Sunucudan Ne Kazanırsak Yarı Yarıya. Bunu Anlamıycak mantıksız insanlar var işte dostum