Sunucu açmayı planlıyorum hangi tarife daha güzel :D

Sizce nasıl bir sunucu olsun ?

• Premium Lapisli Faction Wars

Kullanılan: 0 0.0%
  • Crack Lapisli Edit itemli VİPlere üstün özellikler Faction Wars (En çok oyuncu çeken sunucu tipi :D)

Kullanılan: 2 20.0%
  • Premium Lapissiz Fatcion Wars

Kullanılan: 3 30.0%
  • Crack Lapissiz Faction Wars

Kullanılan: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim kendi düşüncem Lapissiz ve Crack hatta ench örs gibi yerleri olmayan temiz ve kaliteli bir sunucu açmak ama diğer konulara baktığımızda böyle sunucu açıp ta oyuncu çekemeyip kapanan veya lapis eklenen sunucuların sayısı oldukça fazla .Düşündüm ve benim gibi düşünen oyuncu sayısına göre oyuncu kapasitesi olan bir sunucu kurmaya kara verdim ankete dürüst bir şekilde katılırsanız sevinirim :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crack lapissiz anti iksrey (sansürlüyo anla diye) anti hile falan hepsi olan bugsuz osuz busuz küçüklerin gelmediği admine sölerim abim falan diyenlerin olmadığı öldürünce ağlayıp itemlerimi ver diyenlerin olmadığı biyer olsun :) çok oldu sanırım :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükleri nasıl engellerim bilmiyorum öyle bi plugin var mıdır onu da bilmiyorum :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında küçükler diyerek genelleme yapmak yanlış hayal gücü geniş ve uslu çocuklar da var bu ülkede

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Premium olsun.Direk survival tipini yapıp faciton pluginini at.Arsa vb. olmasın claim olsun ben bile gelip oynarım serverim olamsına rağmen

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben maalesef oy vermiyorum çünkü ben Minecraft pek oynamıyorum artık. Sunuculara pek girmiyorum. Sıkıldım. Sadece forumda insanlara yardımcı oluyorum.
Belki tekrar başlarım.