Sunucu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Müşterisi Olduğunuz Firmadan Memnun musunuz?

• Evet

Kullanılan: 4 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 5 41.7%
  • Kararsızım

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
aynen bu konuda en iyisi batıhost(direk uzak masaüstü veriyor, sizin hostingi bilmiyorum o da masaüstüyse iyidir)
ben o işleri bıraktım şu an için.. Sadece insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.. Başlıkta belirli bir hostinge atıfta bulunmaktan kaçındım..

Batıhost
Yöncü
Nettetescil

Bunlardan VDS Alabilirsiniz.. Kalite olarak iyidirler..[DOUBLEPOST=1436892352,1436806864][/DOUBLEPOST]Kararsız olan ve sorun yaşayanlar özel mesaj yoluyla ulaşabilr.. Boş vakitlerimde cevaplarım..

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu aynı yerde 2 defa açmışsınız.Düzeltilmesini öneriyorum aksi taktirde uyarı veya yasaklama alabilirsiniz.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Konuyu aynı yerde 2 defa açmışsınız.Düzeltilmesini öneriyorum aksi taktirde uyarı veya yasaklama alabilirsiniz.
1- 2 Başlık tamamen farklı.. Okurken dikkat etmeni öneriyorum..
2- Yetkili gibi davranmak kurallara aykırıdır.. Dikkat etmeni öneriyorum.. Aksi halde uyarı veya yasaklama alırsın..

Ayrıca sorun varsa rapor et butonuna sebebini açıklayıcı şekilde yazıp yollarsan moderatorler gereğini yapar.. İyi forumlar..

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- 2 Başlık tamamen farklı.. Okurken dikkat etmeni öneriyorum..
2- Yetkili gibi davranmak kurallara aykırıdır.. Dikkat etmeni öneriyorum.. Aksi halde uyarı veya yasaklama alırsın..

Ayrıca sorun varsa rapor et butonuna sebebini açıklayıcı şekilde yazıp yollarsan moderatorler gereğini yapar.. İyi forumlar..
Benim yaptığım mini moderatorluk.Burada kavga çıkarmanın bir mantığı yok.Ben bkatığımda nedense ard arda 2 aynı konu açılmıştı.

TelCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bi rehber olmuş. Peki ben şu soruları eklemek istiyorum.

Bir HUB sunucu kurucağımızı düşünelim. Hosting şirketi olarak batihostu seçtiğimizi varsayalım.

• Çakma Lobi
  • Ana Lobi
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
Bu sunucular'ı 16GB'lık dedicated sunucuya kurduğumu farz edelim. Kaç oyuncu oynatabilirim?

Ek olarak

• Çakma Lobi
  • Lobi
  • Lobi 2
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
  • Creative
  • Ek Oyun (Skyblock tarzı yüklü bi oyun.)
  • Ek Oyun (Parkur)
  • Ek Oyun (Saklambaç, Oitc, Rush vs.)

Bu sunucular için nasıl bi makina almam gerekir?
Ve bu aldığım makinada kaç oyuncu oynatabilirim?
Teşekkürler..

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bi rehber olmuş. Peki ben şu soruları eklemek istiyorum.

Bir HUB sunucu kurucağımızı düşünelim. Hosting şirketi olarak batihostu seçtiğimizi varsayalım.

• Çakma Lobi
  • Ana Lobi
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
Bu sunucular'ı 16GB'lık dedicated sunucuya kurduğumu farz edelim. Kaç oyuncu oynatabilirim?

Ek olarak

• Çakma Lobi
  • Lobi
  • Lobi 2
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
  • Creative
  • Ek Oyun (Parkur)

Bu sunucular için nasıl bi makina almam gerekir?
Ve bu aldığım makinada kaç oyuncu oynatabilirim?
Teşekkürler..
Tahmini en az 150-200 kişi arası lagsız ..
Tasarruf sağlamak için nocheatplus dısında daha güzel ve güncel bir anti hile bul.. dünya boyutlarını abartma. skripti az tut plugin miktarı 50 yi geçmesin.
200 ü bile rahatlıkla geçersin..
ayrıca creative de world border kullan.. dünyayı genişletemesinler.. çünkü bu işlemcini aşırı derecede tüketir.. yeni world generate ediyor sonuçta..

TelCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tahmini en az 150-200 kişi arası lagsız ..
Tasarruf sağlamak için nocheatplus dısında daha güzel ve güncel bir anti hile bul.. dünya boyutlarını abartma. skripti az tut plugin miktarı 50 yi geçmesin.
200 ü bile rahatlıkla geçersin..
ayrıca creative de world border kullan.. dünyayı genişletemesinler.. çünkü bu işlemcini aşırı derecede tüketir.. yeni world generate ediyor sonuçta..

Creative'de Worldborder sınırım kaç bin olmalı?

Birde batihost'dan 64GB Dedicated sunucu alsam ve aşşağıdaki oyunlar olsa sunucumda kaç oyuncu oynatabilirim?

• Çakma Lobi
  • Lobi
  • Lobi 2
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
  • Creative
  • Ek Oyun (Parkur)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Creative'de Worldborder sınırım kaç bin olmalı?

Birde batihost'dan 64GB Dedicated sunucu alsam ve aşşağıdaki oyunlar olsa sunucumda kaç oyuncu oynatabilirim?

• Çakma Lobi
  • Lobi
  • Lobi 2
  • Survival
  • Faction
  • Skyblock
  • Skywars
  • Hungergames
  • Creative
  • Ek Oyun (Parkur)
ram sıkıntı değildir hub sunucularda.. 32 gb lık 2 makina almanız 64 gb lık tek makinadan iyidir.. zaten tecrübe edindiğinizde 32 gb lık makinada bile 10 sunucu açsanız rami dolduramadığınızı aksine 150 oyuncuda %100 işlemci yüzünden sıkıntı yaşadığınızı fark edersiniz..

Tavsiyem
32 GB (FRANSA LOKASYON) makina alın.. içine bu saydıklarınızın hepsini koysanıda rahatlıkla 200 oyuncu oynatırsınız.. windows xp 64 bit kurdurun...
Spigot ayarlarından anti xray kapatın..
Daha güncel anti hack plugini kullanın.. kapasiteniz en az 200 garanti olur..Tabi hatalı ve çok işlemci tüketen pl leri kullanmamalısınız..

TelCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ram sıkıntı değildir hub sunucularda.. 32 gb lık 2 makina almanız 64 gb lık tek makinadan iyidir.. zaten tecrübe edindiğinizde 32 gb lık makinada bile 10 sunucu açsanız rami dolduramadığınızı aksine 150 oyuncuda %100 işlemci yüzünden sıkıntı yaşadığınızı fark edersiniz..

Tavsiyem
32 GB (FRANSA LOKASYON) makina alın.. içine bu saydıklarınızın hepsini koysanıda rahatlıkla 200 oyuncu oynatırsınız.. windows xp 64 bit kurdurun...
Spigot ayarlarından anti **** kapatın..
Daha güncel anti hack plugini kullanın.. kapasiteniz en az 200 garanti olur..Tabi hatalı ve çok işlemci tüketen pl leri kullanmamalısınız..

Tavsiyem
Spigot ayarlarından anti **** kapatın..
Teşekkür ederim tavsiyeler için.

Son olarak şunu sormak istiyorum nitrado'da barınan spigot sunucumda anti xr4y ı aktif edince sunucu çöküp çöküp duruyor.
Bu vds sunuculardada böyle değilmi? yani çok fazla etkilemiyormu sunucuyu

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim tavsiyeler için.

Son olarak şunu sormak istiyorum nitrado'da barınan spigot sunucumda anti xr4y ı aktif edince sunucu çöküp çöküp duruyor.
Bu vds sunuculardada böyle değilmi? yani çok fazla etkilemiyormu sunucuyu
antixray dediğiniz şey açıkken işlemci 50 oyuncu kaldırıyorsa kapalıyken 100 kişi kaldırır..
ayrıca panelli sunucuları tavsiye etmiyorum.. çünkü size verilen özelliklerin gerçek olduğunu anlayamazsınız.. ama vds de makina özelliklerinizi bir nebze olsun öğrenirsiniz..
ayrıca vds sunucular her zaman shared hosting sınıfı panellerden daha performanslıdır..