Sunucu aniden çöktü logu anlayamadım yardım edermisiniz

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucuya reset attım ve aniden çöktü log dosyasını açtıgımda ise hicbisey anlamadım dosyayı upload ettim virüstotal linkte koydum yardımcı olurmusunuz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1420371299,1420366650][/DOUBLEPOST]@IRFN @GreenArrow yardım edebilirmisiniz

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal logu at chars logunu atmışsın normal logdan daha iyi bakabiliriz.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Server uzmanı değilim ama loga baktığımda aniden çökmemiş çökmeden önce geri sayım yapmaya çalışmış.
Çökme nedeni spigotdaki sorun sanırsam chattaki renkli yazma şeysi sorun çıkartıyor spigotta nasıl çözülür bilmiyorum ama çökme sebebi çok yüksek ihtimal spigot :(
Edit: Herhangi bir çökme durumu yok direk stop komutu ile kapatılmış yanlış anlaşılmasın :(

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sunucu açılmıyor :D nası takmıyım
Dediğim gibi sunucu olaylarını pek bilmiyorum spigot addon sistemi filan değilse kendi başına başka verisyon dene pek bilemiyorum logda sürekli spigot hata veriyor çünkü :(
He birde pluginlerin birinde herhangi bir hatada sunucuyu kapatacak birşeyler olabilir uyarı seviyeleri gibi araştırabilirsin ama en iyisi bilene sormak :(

fearlesshuman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Crash report oluşturmuş onu atabilirseniz incelemeye çalışırız. (crash-reports/crash-2015-01-03_21.28.00-server.txt)
Birde sorunun ne olduğunu bulabilmek için plugins ve world dosyasının adlarını plugins2 ve world2 yapın eğer sorun pluginler veya worlddeyse server açılır.
Spigottaysa server açılmaz.