- En iyi cevaplar
- 0
Demiştim ama.Skript hiçbir işe yaramaz.
Firewall kurdur ardından PAC kur tüm korumaları devre dışı bırak sadece Bot koruması aktif kalsın.
Demiştim ama.Skript hiçbir işe yaramaz.
Firewall kurdur ardından PAC kur tüm korumaları devre dışı bırak sadece Bot koruması aktif kalsın.
Kullanıcı eklenti tanıtımları kısmında bulabilirsin, Phoenix Anti Cheat.@Breakthrough PAC Derken Açıklarmısınız. ?
Binlerce farklı isim var o türde, daha fazlası çok kolay yaratılır. Nasıl hepsini tek tek belirleyelim birader?PAC kurarsa bu sefer oyuncular şikayetci olacak. En iyisi;
AuthMe sensibility ayarini 2 ye getirin dis ulkeleri engelleyin cakmalobi kurun ana sunucuya da authme de ayni seyi yapin. Cakma lobiye girse bile imkansiz ama girse bile ana sunucuya gidemeyecek.
Ha bu arada konu yeri degil ama aklima bi cozum geliyor skriptcilere duyrulur;
Simdi bu bot isimleri sacma sapan isimler degil mi? Bi kod yazilsa 10 harften fazla olan isimlerin girisi engellense ve sunun gibi bi kod olsa; "ndjddj" or "hdhshzs" gibi...
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim amma tantana yapilmis authmede entry blacklist kismini true yaz TR AZ girislerini ac antijoinbot yukle bu kdara amma kasiyorsunuz su bot olayini
Ben Kimseyi Kandırmıyorum Sadece Nasıl Engelleyeceğini Bilmediği İçin Yardım Etmeye Çalışıyoruz Senin Gibi Burda Mesaj Kasmıyoruz
Amacınız Ne anlamadım /whistelist on yazman yeterli olacaktır ve o açıkken de
Şu Skript Atıp /whitelist off yazın
Skript ;
Kod:on connect: if {safewall::%player%} is not set: if player doesn't have permission "safe.giris": kick the player because "&a[&6Safe-Wall&a] &bTekrar giriş yapın." wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 stop on quit: delete {safewall::%player%} on skript start: delete {safewall}
Siteden kayit cozum degil, olmadi, olmayacak. Yine atilir.Siteden kayıt olursa bu en iyi çözüm olur bot sorunları için. En iyi yol bu bence. Çünkü bot sunucuya kayıt olmadığı için giremeyecek ve kayıt olması gerekecek.
Yine atılır ama en azından botlar giremeyecek sunucuya. Büyük sunuculara neden atamıyorlar sanıyorsun?Siteden kayit cozum degil, olmadi, olmayacak. Yine atilir.
SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi