Düşük bütçeli kişiler için hiç uygun bir tercih değilminecraft - AnadoluHost
anadoluhost.com.tr
Düzgün bir sunucu demiş talepte bulunan arkadaşımız , düzgün bir sunucu için bungee + fakelobi ve 80-100 kişinin kaldırabileceği bir paket için minimum E3-E5-i7 3. nesil ve üstü , ram olarakta 6-8 GB üstü , en önemliside yüksek korumalı bir sunucu gerekli. Malesef saldırı vakalarıda sık yaşanıyor.Düşük bütçeli kişiler için hiç uygun bir tercih değil
Öncelikle bizi önerdiğin için teşekkürler Çağlar.Dostum birçok firma var bu konuda ama sana şöyle söyleyebilirimki;en uygun fiyat/performans olarak sana çelik bilişimi öneririm. Ufak bir yer gibi görünmesine rağmen acayip derecede fiyat/performans sunucuları sağlıyor hemde AMD Ryzen 9 5950X Değerindeki işlemcili sunucular ile eşit performans gösteren AMD EPYC 7302p ürün aktiftir incelemek istersen iletişim bilgileri
↝ Discord: https://**********/69zTXRbDuQ
↝ İnstagram: @celikbilisimtr
↝ Facebook: @celikbilisimtr
↝ Twitter: @celikbilisimtr
↝ Sitemiz: www.celikbilisimtr.com
hayır ben sadece onların basit bi müşterisiyim ve memnunum
Baya bi memnunsunuz heralde sırf onları övmek için bir forum hesabı açmışsınız.hayır ben sadece onların basit bi müşterisiyim ve memnunum
Baya bi memnunsunuz heralde sırf onları övmek için bir forum hesabı açmışsınız.
Bizi seven müşterilerimi görünce heyecanlanıyorum. Tabi ben heyecanlanırken üzülen bir kaç kişide oluyor :/Baya bi memnunsunuz heralde sırf onları övmek için bir forum hesabı açmışsınız.