Sunucu durdum yere tak diye kapanıyo

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yardim edin multi verse vardı onuda sildim tak diye kapanıyor nasıl dizeltirim

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl anlarım
Sunucuya saldırı yapıyorlar belki de nasıl anladım ajb var

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl anlarım
Sunucuya saldırı yapıyorlar belki de nasıl anladım ajb var
Sunucu dosyalarının içinde crash ile başlayan bir klasör varmı (crash-error / crash-report) ? Varsa buraya yükleyebilirmisin inceleyelim (profesyonel olmasamda az buçuk bilgim var) yoksa java'nı kontrol et (başka bir sunucu aç ama aynı pluginleri koyma) eğer sıkıntı çıkmazsa sorun pluginlerde ve ya direk java dosyasında olabilir. Pluginleri tek tek dene

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu dosyalarının içinde crash ile başlayan bir klasör varmı (crash-error / crash-report) ? Varsa buraya yükleyebilirmisin inceleyelim (profesyonel olmasamda az buçuk bilgim var) yoksa java'nı kontrol et (başka bir sunucu aç ama aynı pluginleri koyma) eğer sıkıntı çıkmazsa sorun pluginlerde ve ya direk java dosyasında olabilir. Pluginleri tek tek dene
Son bi düzenleme yaptım bakalım olursa

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öylebi klasörvar spectacular47 ekle atiyim dosyayi

PerfectO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lod dosyalarını incele , eksik , düzensiz plugin varsa sil veya doğrusunu yükle , Aksi taktirde çözülmez.
Ayrıca @>>TheLegend<< Plugin paketi kullanıyorsan , thelegende başvur.

PerfectO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kodlayabiliyorsan kodla , yok kodlayamıyorsan Türkçe plugin paketi daha cazip.

PerfectO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@sergun26 Kodlayabiliyorsa kendi plugin paketini yapsın dedim , yapamıyorsa türkçeleştirilmiş yüklesin dedim .