Sunucu Fikirlerim (Hub)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Başlıkta başkalarına fikir verebileceğimi sanabilirsiniz ama hayır.Gelecekte açılabilecek ya da hiçbir zaman açılamıyacak server'ımda olmasını düşündüğün (hub server) minigames/serverlar
1-InFamous
Beni tanıyan ya da profil resmime bakan herkes InFamous hayranı olduğumu bilir.Bende "InFamous Minecraft'a aktarabilir" dedim.
Amaç şehirdeki görevleri yaparak karma kazanmak ve yeni eşyalar açmak.
2-Sims
Bu oyunu bilmeyeniniz var mı?
Amaç size verilen alanda (arsa) yaşamak,aile kurmak.Bu SimCity'ede dönüşebilir
3-Farcry
Bilmeyen?
Amaç görev yapmak,Takımınızı kurup adadaki tüm outpostları ve adayı ele geçirmek.Takımlar Min 3 kişi,Max 90 kişi olabilir.
4-Dayz
...
Amaç zombilerden kaçarak hayatta kalmak.
5-Skyrim,Dark Souls vs.
RPG'yi oynamadığı halde bilen kişiler var neyi anlatıyım?
Amaç görev yapıp gelişmek.
6-Mirrors Edge
Parkur!
Amaç belirtilen yere istediğiniz şekilde ulaşmak (binaların üstünden atlaya atlaya)
Evet...Sizce ne eklemeli,neyi çıkarmalı,neyi düzenlemeliyim?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir defa bu sunucu sana özel plugin yapılmazsa veya sen bulmazsan 400 TL den En az patlar ... böyle bir şey için pluginleri özel olarak yaptırman lazım ayrıca tutmazlıklar var verilen arsada nasıl aile kurulcak bu saçma bir fikir bi aralar /merry komutu vardı fakat çok basitti yani aile dediğin çocuk falan olur eğer yasalara aykırı bir sunucu açarsan yine yüksek miktarda para cezası yersin... Ayrıca FarCry modu diyorsun fakat onun mimarisi var. silah pluginleri var .. Takım pluginleri var.. adayı ele geçerken yapılacak ve bulunacak buglarla uğraşıp yeni map yaptırma derdi var toplam sunucu sana rahat 1000-1500 ' e Girer . Yeni Silahlar Falan Düşünürsek Düz 2000 TL Yapar Birde Sunucu Tutmazsa... Al Başına Belayı .. Ayrıca Bu Kadar Modu Taşıyacak Bir Sunucu ( Kendi Sunucun Kendin Alırsın Yüksek İhtimal) Kendin Alırsın 1 Milyara Falan Patlar tam Bilmesemde Birde 200 Kişilik Bir Sunucun Olsa En Az o da 2399 TL Den Başlıyor Birde O 200 Slot Yetmeyedebilir 500 Slot Falan Olsa Rahat 4 Milyar .. Toplam 10 Milyar Falan Gözden Çıkarman Lazım Ki Boşuna Bir Uğraş Olur ... Yani Nerdeyse İmkansız..

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mirrors Edge yazısını görünce bi an içim gitti. Ne güzel zamanlardı be :)
Şimdi ne diyeyim. Fikirlerini ortaya çıkarmak için gerçekten çok profesyonel bir ekip toplamalısın. Author ekibi ve Builder Ekibi. Developer Ekibi gerekiyor tabi. Ayrıca NoMercy gibi java programcısı vb. kişilerde bulmalısın. Hem ayrıca bu kadar profesyonel bir ekip için rahat bi 2 milyar gözden çıkaracaksın ki kim böyle bir riske girer ? arkadaşlarından toplayabilirsin belki ama o kadar profesyonel bir kişinin bile senin tanıdığın olma olasılığı milyarda bir. Ayrıca o risk nedir... Tabii ki de sunucunun tutmama riski. Eğer ki sunucuya 2 milyar verirsen ve o sunucu tutmassa... Kazığı gözünün önünde canlandır ve bir ışık hayal et. O dakika içerisinde göreceksin zaten çünkü.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de yapacaksan diye yazıyorum;
1.InFamous, tam bilmiyorum oyunu ama sanırım tps bir RPG gibi yorum yapamam buna.
2.Türklerde sabır denen şey yok, grafikleri de kötü oldu mu çok tutucağını sanmam, normal oyununu crack olarak oynayabilirler.
3.Fps'i aktarmak çok zorlar (gerçek anlamda diyorum) ama Far Cry yapılabilir gibi bak bu olabilir ^_^ Tabii Fps'i doğru düzgün aktarmak lazım :(
4.Eh zaten Dayz sunucuları bol ama gerçekten iyi bir tane açacağım diyorsan, niye olmasın :(
5.Tek kişilik bir oyunu multiplayer'a çevirmek baya zor olsa gerek ki yapabileceğini de pek sanmıyorum :( denge oturmaz anlamında.
6.Olabilir ama biraz buglu olur kanımca.
Global Olacak diyorsan;
1.Yine bilemem.
2.Bak bu burada olabilir, olayın dışından da çıkmazlar tahminen.
3.Tepedeki ile aynı :|
4.Açma derim, bu konsept etrafında çok sunucuları var yabancıların.
5.Tepedeki, ama yapabilirsen Türkiye'dekinden çok daha fazla tutar.
6.Tepedeki işte :(
Not:Bunlar genel olarak zevkine hitap eden şeyler, doğru düzgün kodlama bilen birileri lazım olacak falan filan uzar baya.