Sunucu Hakkında Yardım HAVA DURUMU

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkerse Merhaba arkadaşalar kücük bir isteyim var BuildBattlede build yaparken oyuncu istedihi yeri kar yagdırıyo istedihi yere yagmur filan ve kar yagdıhı zaman yerde kar dolmuyo sadece havada yagıyo aynısını yapmak istiyorum rpg serverim var istedihim bir yerde akşama kadar kar yagmasını istiyorum malum önümüzde yıl başı var bayram günleri var event vakitleri güzel gecmesi adına yardım ederseniz sevinirim

++

Bana biraz garip geldi biom istedihin biom hem kar yag biliyo hem yagmur cook güzel umarım rpg serverimizde yapa biliriz teşekürler

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yapılırsa güzel bi sistem bende Rez alıyim.

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
world edit ile biome değiştirerek kar veya yağmur yağmasını sağlıyabilirsin, tahta balta ile değiştirmek istediğin yeri seç sonra şu komutu gir
Kod:
//setbiome COLD_TAIGA
son olarak oyundan çıkıp gir biomeun değiştiğini göreceksin

Shelcuk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
world edit ile biome değiştirerek kar veya yağmur yağmasını sağlıyabilirsin, tahta balta ile değiştirmek istediğin yeri seç sonra şu komutu gir
Kod:
//setbiome COLD_TAIGA
peki build battlede nasıl isterdehin zaman kar istedihin zaman yagmur yagdıra biliyorsun

Kod:
//setbiome COLD_TAIGA
peki build battlede nasıl isterdehin zaman kar istedihin zaman yagmur yagdıra biliyorsun