[Sunucu-Haritası][%100 Bitti!!!]Bir bakın!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bu kadar saygısızlık yapmana gerek yok. Siz çok pro'ysanız yapın bi mapde ona göre yeni mapler çıkartalım.
Bir map yaptın diye göğe yükselmene gerek yok.Zaten mapınızın %90'ı pixel art ve world edit.Emek yada yetenek görebilseydim güzel diye mesaj atardım.

Friedrich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir map yaptın diye göğe yükselmene gerek yok.Zaten mapınızın %90'ı pixel art ve world edit.Emek yada yetenek görebilseydim güzel diye mesaj atardım.
Ahaha ben mi göğe yükselmişim? Başımıza eleştirmen kesildiniz..[DOUBLEPOST=1400170642,1400169832][/DOUBLEPOST]Anladık kötü olmuş harita , bu kadarda ezmenize gerek yok.Yok 1saatte yapmışsınız yok 30 dakikalık iş bu nasıl bir küstahlık? Bir dahaki map'e heryerini doldururum sizde mutlu olursunuz inşallah.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nerden başlasam bilemiyorum... sanırım mimari hataları görüyorsundur. Öncelikle 1 saatte bitirilebilir harita hatta daha kısa sürede, yapıların estetik yoksunluğundan tut yapıların dizayn edilişi ve planlanmadan yapıldığı açıkca ortada ve günümüzün basit sunucuların kullandığı malesefde factions böyle tanındığından dolayı pixel artlar göze çarpıyor. Eleştirimi olumlu yönden düşünmeni ayrıca PMC gibi sitelerden haritalara bak Türkiye'deki factions haritalarıyla alakadar bile değil.