Sunucu kurma hakkında bir takım problemler yaşıyorum.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar ben bilgisayarımı yeni aldım. Özellikleri Minecraft'ı kaldırıyor, hatta 100-200 FPS'te oynatıyor onda sıkıntım yok.
Fakat nedense herhangi bir Spigot sürümü ve başlat.bat ile çalıştırdığımda sunucu açılıyor ama Skript gibi bazı eklentiler
sürekli açtığım zaman hata veriyor. Önceki bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Örneğin ben 5-6 ay önce Nitradoda bir sunucu yapmıştım 0 sorun.
O sunucuyu kendi bilgisayarımda açmaya çalışınca her şey aynı şekilde her şey hata veriyor. Örneğin ben @RepublicanSensei 'den SuperGuilds
eklentisini satın aldım. Adam yapıyor ve sattıkları her kullanıcı sorunsuz kullanıyor hatasız. Kendiside yapıyor kullanıyor. Fakat kendi
bilgisayarımda çalıştırınca hata veriyor. Acaba birbiriyle çakışan sürümlermi yüklüyorum öyle açmaya çalışıyorum?

- Java Sürümüm -

Lütfen yardım edin arkadaşlar. Çok kötü bir durumdayım. Kendi bilgisayarımda sunucu açamıyorum.
Eklentileri deneyemiyorum. her şey hata veriyor. Hiçbiri stabil bir performans sağlamıyor!
...

[DİP NOT:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve böyle değişik değişik hatalar veriyor.
]

Son düzenleme:

SupraSanny

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hata şu kodda:
Kod:
# Skript
remove {_cn} of golden ingot from player's inventory
# {_cn} bir sayı
Sunucun bu kodu çalıştıramıyor.
Bu kodu içeren .sk dosyasını disable edersen çalışabilir.

Edit: {_cn} yi integer olarak parselarsan da düzelebilir, tam kodu atarsan yardımcı olabilirim.

Edit 2: Hata tam olarak şu:
Kod:
Invalid inventory size; expected 36 or less

Edit 3: Tahminimce oyuncuya açılan envanter kapandıktan sonra oyuncu envanterinden silinmeye çalışılan şeyi Skript silemiyor.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hata şu kodda:
Kod:
# Skript
remove {_cn} of golden ingot from player's inventory
# {_cn} bir sayı
Sunucun bu kodu çalıştıramıyor.
Bu kodu içeren .sk dosyasını disable edersen çalışabilir.

Edit: {_cn} yi integer olarak parselarsan da düzelebilir, tam kodu atarsan yardımcı olabilirim.

Edit 2: Hata tam olarak şu:
Kod:
Invalid inventory size; expected 36 or less

Edit 3: Tahminimce oyuncuya açılan envanter kapandıktan sonra oyuncu envanterinden silinmeye çalışılan şeyi Skript silemiyor.
İşte sorunumda bu Skript herşeyde hata veriyor. Ama aynı Skript bir başkasında çalışıyor?