MuhammedPvPGamer
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba! Adım Ensari . Bir arkadaşım ile uzun zamandır beraber sunucu işindeyiz.
Kendisi builder, ve ben ise bir geliştiriciyim.
1-2 ay önce +30 online alan ve yaklaşık 4 kere vip satan acemi bir sunucumuz oldu.
Acemi derken sunucunun 2gb ramli olmasından bahsediyorum.
Yaptığım pluginler ve arkadaşımın inşa ettiği yapılar ile adeta büyülemiştik oyuncuları.
Bunu yine meydana getirmek istiyoruz, fakat bütçemiz gerçekten uygun değil bu duruma.
Bu neden ile açacağımız sunucuya bir direk olacak ortak arıyoruz.
Isteğine bağlı olarak kendisini kurucu bizi de panel verecek bir şekilde admin yapabilir.
Başka yetkiler de verebilir fakat her şeye rağmen panel olmasını tercih ediyoruz.
Bizi tutup ta: "-2gb lik sunucu açalım mı?" demeyin lütfen.
Minimum 3gb lik sağlam ve çökmeyecek olan bir sunucu ile başlamak istiyoruz.
Sunucu eğer direğimiz olacak olan ortağımız ile iyi yürürse bizler de bütçemize göre
paralar eklemeye başlayacağız emin olun.
İletişim adresi:
Discord: EnsariReis12#9577
Eyerki Dc Yoksa Başka İlitişim Adreslerimizde Vardır
Kendisi builder, ve ben ise bir geliştiriciyim.
1-2 ay önce +30 online alan ve yaklaşık 4 kere vip satan acemi bir sunucumuz oldu.
Acemi derken sunucunun 2gb ramli olmasından bahsediyorum.
Yaptığım pluginler ve arkadaşımın inşa ettiği yapılar ile adeta büyülemiştik oyuncuları.
Bunu yine meydana getirmek istiyoruz, fakat bütçemiz gerçekten uygun değil bu duruma.
Bu neden ile açacağımız sunucuya bir direk olacak ortak arıyoruz.
Isteğine bağlı olarak kendisini kurucu bizi de panel verecek bir şekilde admin yapabilir.
Başka yetkiler de verebilir fakat her şeye rağmen panel olmasını tercih ediyoruz.
Bizi tutup ta: "-2gb lik sunucu açalım mı?" demeyin lütfen.
Minimum 3gb lik sağlam ve çökmeyecek olan bir sunucu ile başlamak istiyoruz.
Sunucu eğer direğimiz olacak olan ortağımız ile iyi yürürse bizler de bütçemize göre
paralar eklemeye başlayacağız emin olun.
İletişim adresi:
Discord: EnsariReis12#9577
Eyerki Dc Yoksa Başka İlitişim Adreslerimizde Vardır