Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar minecraft sunucu kiralamak istemiyorum makine kiralayan hosting varmı veya makine alıyım barınmasını sağlayan bi firma hangisi daha uygun olur önerdiğiniz firmalar varmı
Bungeecord şu an olmicak yakında olucak bütçe 150 tl ddos fazla yermi bilmemAylık veya toplu şekilde bütçe nedir hocam ?
Makine çok DDOS Attack yermi ?
Kuracağınız oyun nedir ?
MC ise Bungee kurulu olacak mı ?
@Leolutanis
DDOS yememesi için oyunculara iyi ve adaletli davranmalısın... (Kendi tecrübelerim ve yaptıklarımBungeecord şu an olmicak yakında olucak bütçe 150 tl ddos fazla yermi bilmem
Hala nitrado diyosunDDOS yememesi için oyunculara iyi ve adaletli davranmalısın... (Kendi tecrübelerim ve yaptıklarım)
Sana sunucu konusunda Nitrado almada herşeyi al bence insanlar Nitradoyu yanlış anlıyorlar Nitrado daha çok küçük çaplı severlar için mesala e5 işlemcili 32 gb ram kasmıyor ama nitrado maksimum 4gb ram veriyor 0_o
Anladım DDOS saldırısına hazır büyük ihtimalle 2 oyuncu girince 5 cümleden sonra dalıcaklar -.-Hala nitrado diyosun
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen ne demeye çalışıyonAnladım DDOS saldırısına hazır büyük ihtimalle 2 oyuncu girince 5 cümleden sonra dalıcaklar -.-
Basitçe: Server açma -.-Sen ne demeye çalışıyon
Senin gibi birine söylenmesi gerekirdiBasitçe: Server açma -.-
Hocam PC'ye geçemiyorum benim ufaklık biraz rahatsızlandı hıyar t-shirt'le balkona çıkmış ateşi filan uçtu PM'den atmaya çalışacağım...
Hocam geçmiş olsunHocam PC'ye geçemiyorum benim ufaklık biraz rahatsızlandı hıyar t-shirt'le balkona çıkmış ateşi filan uçtu PM'den atmaya çalışacağım...
HıyarHocam PC'ye geçemiyorum benim ufaklık biraz rahatsızlandı hıyar t-shirt'le balkona çıkmış ateşi filan uçtu PM'den atmaya çalışacağım...
Geçmiş olsunHocam PC'ye geçemiyorum benim ufaklık biraz rahatsızlandı hıyar t-shirt'le balkona çıkmış ateşi filan uçtu PM'den atmaya çalışacağım...