Sunucu mu istiyorsun ? Sitelerden banlı mısın ? Hemen içeri gel ve bir sunucun olsun :)

ALARA_BOT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Ben Alara eskiden bir aternos sunucum vardı.Plugin bilgim çok azdı ve kimse yardım etmiyordu.Şimdi ise pluginlerde çok iyiyim.
Fakat fark ettim ki hala hep sunucusu kapalı olan 1000'lerce kişi var.Bende bu sorunu çözmek istiyorum.Herkese sunucu yapmak tabii ki beni
zorlayacak.Bu yüzden sizlerin sunucu kazanması için yapmanız gereken birkaç ufak şey var.Merak etmeyin izden abone istemeyeceğim :D
Sizden sadece sitemin büyümesi için bir istekte bulunacağım.Unutmayın sitem büyürse sizlere paralı sunucularda yapmaya başlayacağım
ama size bedava vereceğim :) Hem bana destek olmak için hemde bir sunucunuz olması için yapmanız gerekenler;

------------------------------------------------------------------ Sizden İstediklerim-------------------------------------------------------------------------

1)"Alara Servers" adlı discord sunucusuna gelin.
2)Sunucumuza 5 kişi davet edin.
3)Ototmatik olarak müşteri olacaksınız ve en altta bulunan "Sunucu Bilgileri" kısmına girin orada sizden istediğim bilgileri girin.

Ayrıca MİNECRAFT sunucuma ve discord sunucuma gelerek VIP olabilirsiniz VIP olan müşterilerimize öncelik tanınacaktır

------------------------------------------------------------------ Sizin İçin Yapacaklarım------------------------------------------------------------------

1)Sunucu Kuracağım
2)Pluginleri Yükleyeceğim
3)Discord Sunucusu Kuracağım
4)Sunucunun Ayarlarını Düzenleyeceğim
(ZAMANIM VARSA) 5)Oyun İçi Group Manager ve NTE Ayarlayacağım
(ZAMANIM VARSA) 6)Discord Sunucunuza Kayıt Sistemi Yapacağım

------------------------------------------------------------------SUNUCUMA GELİN------------------------------------------------------------------

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. gg/haqBGEH

Boşluğu silerek gelebilirsiniz Eğer ulaşamazsanız Alara#5698