Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıllardır oynadığım, eski oyuncularından olduğum sunucuya uzun bir aradan sonra gireyim dedim ve ne göreyim.. Benden sonra hesabı açılan elemanın isim benzerliği yüzünden beni banlamışsınız. Ne diyeyim..
Yıllardır oynadığım, eski oyuncularından olduğum sunucuya uzun bir aradan sonra gireyim dedim ve ne göreyim.. Benden sonra hesabı açılan elemanın isim benzerliği yüzünden beni banlamışsınız. Ne diyeyim..
Bu tür hatalar için destek talebi açabilirsiniz. Sistem benzer isimli yeni hesapları önlem amaçlı kapatmaktadır eğer taklit gibi bir durum yoksa incelenip banınız kaldırılır.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.