EmrsmskOfficial
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
...
Merhaba millet. Bu zamana kadar çok kaliteli ve Yaratıcılık düzeyi epey sağlam olan sunucular açtım. Fakat karşılığını
göremedim çünkü maddi durumum ve Reklamcılık bakımından epey bir eksiğim var. Bu yüzden artık bu yolda
kendime bir Ortak aramaya karar verdim. Evet yalan yok. Maddi düzeyde bir Ortak. Bir Host'ta Sponsor olabilir bana
benim tek eksiğim bana Sponsor olunacak sağlam bir Kasa. Çünkü Eklentileri, Mimarileri vs. sağolsun tanıdıklarım Ücretsiz
karşılıyor ve bana yardım ediyor. Bu yolda özellikle bana yardım eden herkese teşekkürler. Ama artık bir Ortağa
ihtiyacım olduğunu anladım Çünkü tek başıma beceremiyorum. Ortağımda olması gereken özellikler;
- Sponsor (Ortak) Özellikleri -
Reklamcılık
Sağlam Makina Sahibi Olabilme
- Bende Bulunan Özellikler -
Logo, Banner, İcon vs. Yapabilme
Sağlam Eklenti Editleyebilme (JAR, Kod vs.)
Çevreye Mimari, Skript, Eklenti, Yardım Ettirme (Sonsuz Teşekkürler)
Harika Konular Hazırlayabilme
Sıcak Kanlı, Komik bir Arkadaş Olabilme
- Şuana Kadar Açmış Olduğum Sunucular -
(NOT: Resimlere tıklayarak Sunucu konularına gidebilirsiniz.)
- İletişim Bilgilerim -
Skype; Emrsmskofficial
[!] İYİ GÜNLER [!]
...
Merhaba millet. Bu zamana kadar çok kaliteli ve Yaratıcılık düzeyi epey sağlam olan sunucular açtım. Fakat karşılığını
göremedim çünkü maddi durumum ve Reklamcılık bakımından epey bir eksiğim var. Bu yüzden artık bu yolda
kendime bir Ortak aramaya karar verdim. Evet yalan yok. Maddi düzeyde bir Ortak. Bir Host'ta Sponsor olabilir bana
benim tek eksiğim bana Sponsor olunacak sağlam bir Kasa. Çünkü Eklentileri, Mimarileri vs. sağolsun tanıdıklarım Ücretsiz
karşılıyor ve bana yardım ediyor. Bu yolda özellikle bana yardım eden herkese teşekkürler. Ama artık bir Ortağa
ihtiyacım olduğunu anladım Çünkü tek başıma beceremiyorum. Ortağımda olması gereken özellikler;
- Sponsor (Ortak) Özellikleri -
Reklamcılık
Sağlam Makina Sahibi Olabilme
- Bende Bulunan Özellikler -
Logo, Banner, İcon vs. Yapabilme
Sağlam Eklenti Editleyebilme (JAR, Kod vs.)
Çevreye Mimari, Skript, Eklenti, Yardım Ettirme (Sonsuz Teşekkürler)
Harika Konular Hazırlayabilme
Sıcak Kanlı, Komik bir Arkadaş Olabilme
- Şuana Kadar Açmış Olduğum Sunucular -
(NOT: Resimlere tıklayarak Sunucu konularına gidebilirsiniz.)
- İletişim Bilgilerim -
Skype; Emrsmskofficial
[!] İYİ GÜNLER [!]
...
Son düzenleme: